După succesul obținut în București, la spectacolele din Cine Globe Titan, unde majoritatatea pieselor se jucau cu sala plină, echipa Teatru la Cinema ajunge și la Botoșani. Primul spectacol marca Teatru la Cinema va avea loc pe 27 ianuarie, de la ora 11:00, iar biletele s-au pus deja în vânzare pe www.cineglobe.ro.

Programul spectacolelor de la Cine Globe vor fi atât pe placul celor mici, cât și pe cel al celor mari, aceasta pentru că din cele cinci spectacole din această stagiune, trei dintre ele (“Magic Fairytale”, “Cartea Junglei”, “Mica sirenă”) sunt pentru copii, iar celelalte două (un spectacol de magie cu Cristina Strecopitov și unul de stand-up cu Cosmin Bighei, cunoscut de la emisiunile “iUmor” și “Românii au talent”) sunt pentru adulți. Spectacolul de debut “Magic Fairytale” îi va provoca pe micii spectatori să urce pe scenă și să devină adevărați magicieni. Având ca ajutor o baghetă fermecată, ei vor învăța trucuri hazlii și formule magice ce vor transforma fanteziile în realitate!

 „Ne bucurăm că am extins parteneriatul cu Teatru la Cinema și în locația din Botoșani pentru că dorim să ne surprindem clienții în mod constant și să le oferim forme de divertisment variate. Atunci când spui <<cinema>>, involutar te gândești la filme. Însă a te bucura de un spectacol de teatru la cinema este ca și cum personajele evadează din proiecția de pe marele ecran, ceea ce face un contrast interesant care cred că îi va încânta pe botoșăneni. În plus, sălile noastre de cinema acoperă toate nevoile actorilor pentru o bună desfășurare a spectacolelor marca Teatru la Cinema” a spus Gabriel Grama, General Manager Cine Globe România.

Prețul unui bilet la spectacolele marca Teatru la Cinema variază între 15 și 35 de lei, în funcție de genul spectacolului, iar acestea pot fi cumpărate de la casa de bilete a cinematografului Cine Globe Botoșani unde are loc reprezentația sau online, pe www.cineglobe.ro.