Noi deschideri de magazine exclusive au loc în această perioadă la City Park Mall Constanța, spații de retail care diferențiază mixul de chiriași și oferta centrului comercial față de alte concepte din zonă. În perioada octombrie – decembrie 2021, patru noi magazine de fashion premium, precum JD Sports, Intimissimi, Intimissimi Uomo și Calvin Klein Jeans vor completa portofoliul de branduri internaționale premium exclusive, care se găsesc în Constanța, doar în City Park Mall. Showroom-ul JD Sports, care va fi inaugurat pe 10 decembrie, în City Park Mall, este primul magazin al brandului în România.

De zeci de ani, JD Sports oferă cea mai bună selecție de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii din segmentele streetwear, outdoor, sport și fashion, atrăgând milioane de clienți în întreaga lume, printre care și sportivi de top. Prezent în Suedia, în Italia și chiar și în Singapore, JD Sports prezintă cele mai trendy branduri  în materie de pantofi sport și nu numai. Din 10 decembrie, branduri precum Adidas, Nike, EA7, Pink Soda Sport, McKenzie, The North Face, Under Armour, Guess, Hugo Boss și multe altele vor fi disponibile într-un singur loc, în noul magazin exclusiv JD Sports din City Park Mall.

În luna octombrie, City Park Mall a inaugurat, în exclusivitate în Constanța, magazinele brandului italian de lenjerie intimă pentru femei și bărbați, Intimissimi și Intimissimi Uomo. Lider de piață pe segmentul de lenjerie intimă din Europa încă de la înființarea din 1996, Intimissimi reprezintă stilul simplu, dar rafinat, cu produse de înaltă calitate, definite de romantism și imaginație.

Magazinul Intimissimi Uomo din City Park Mall este cel de-al doilea deschis în România, după cel din București. Un concept store gândit pentru a-i face pe vizitatori să se simtă ca acasă, Intimissimi Uomo vine în întâmpinarea diferitelor tipuri de personalități prin gamele de lenjerie de corp și îmbrăcăminte casual pentru bărbați (lenjerie intimă, șosete, pijamale, tricouri), concepute pentru a asigura confort maxim pe tot parcursul zilei.

Printre noile magazine exclusive din City Park Mall se numără și Calvin Klein Jeans, brand-ul de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani. Compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate.

Puteți urmări toate campaniile City Park Mall pe https://city-park.ro/  și pe paginile de Facebook și Instagram.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru #shoppingînsiguranță

City Park Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. Aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor. Conform măsurilor anunțate de autorități, accesul în centrul comercial (galerie comercială, magazine, food-court, cinematograf, săli de jocuri, terasă, hipermarket) se face exclusiv pe baza certificatului verde.

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul mall din oraș, punând la dispoziția vizitatorilor un mix de branduri de renume și opțiuni variate pentru petrecerea timpului liber. De la momentul deschiderii, centrul comercial și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 mp, găzduind peste 200 de magazine de modă, frumusețe, de sport, copii și timp liber. Printre acestea se numără și zeci de branduri exclusive. Reserved, Mohito, Guess, Tommy Hilfiger, Victoria Gallery, Calzedonia, Musette, Obsentum, Beautik Haute Parfumerie, Kiehl’s, MAC,  Il Passo, Magazinul Certificat LEGO, Zara Home, BSB, Teilor New Concept Store, Napapijri sunt doar câteva dintre brandurile care se găsesc numai la City Park Mall Constanța. Mixului de magazine i se adaugă și servicii variate precum Anastasia Beverly Hills, Nomasvello, World Class, Locar Wash, Christian Tour, curățătoria 5asec, servicii de ceasornicărie și croitorie, precum și un punct de încărcare E-charge pentru mașinile electrice. De asemenea, în parcarea supraterană a centrului comercial, proprietarii de mașini Tesla au la dispoziție stații de încărcare Superchargers. În urma unui amplu proces de reconfigurare, City Park Mall pune la dispoziția clienților o zonă de food-court extinsă cu o gamă bogată de restaurante, un spațiu de relaxare (seating area) dublat, precum și peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe 2 etaje.

City Park Mall a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România: Mega Mall, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanta, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City.

Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

În 2021, City Park Mall a primit reconfirmarea Certificatului de Conformitate COVID-19 din partea Safe Asset Group (SAG). Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță.