Începând de luni, 30 august 2021, ora 18:00, fanii serialului Ciupi-Ciupi și Ciupercuțele se vor bucura alături de personajele simpatice de noile aventuri în pădure. Sezonul 1 continuă, iar Ciupi-Ciupi, Lilit și Chep vor întâlni noi provocări.

 Despre serial

Ciupi-Ciupi și prietenii săi, Lilit și Chep, sunt mici gardieni ai pădurii, care pleacă în aventuri într-o lume minunată și sălbatică a naturii. Aceștia explorează și descoperă împreună cât de distractivă și interesantă poate fi viața în sălbăticie. Episoadele sunt pline de acțiune, deoarece trioul caută noi experiențe care să le dezvolte abilitățile, își testează personalitățile și limitele.

Ce vor face Ciupi-Ciupi și preietnii?

Ciupi-Ciupi visează să fie la fel de rapid ca prietenul său din pădure. Este convins că prin talentul lui și-ar dovedi unicitatea față de ceilalți! Ciupi-Ciupi decide să organizeze o competiție și se așteaptă ca prietenii săi să nu refuze participarea.

Lui Chep îi place să studieze și va dori să învețe totul despre ciuperci sau superstiții din pădure. În acest scop, el va merge la cel mai înțelept dintre ciupercuțe. Dar oare legendele sunt adevărate?

Premiera noilor episoade din Ciupi- Ciupi și Ciupercuțele va avea loc luni, 30 august 2021, de la ora 18:00, la Boomerang. Continuă zilnic, până sâmbătă, 11 septembrie 2021.

Despre Boomerang

Boomerang este o televiziune care oferă copiilor divertisment și distracție non-stop. Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4-7 ani, oferind un amestec captivant de desen animat pentru întreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes, Grizzy și lemingii și The Happos Family . Boomerang a localizat servicii în toată Europa, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia Pacific, unde este disponibil în 165 de țări și 140 de milioane de locuințe. Boomerang este o companie WarnerMedia.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).