Grupul de comunicare strategică al Clarvăzătorului din Băicoi, întrunit în şedinţă la miezul nopţii de 21 spre 22 octombrie anunţă la finalul primei runde de repetiţii: „Ieşiţi în fiecare zi la geam, doar după ce aerisiţi bine şi aşteptaţi porumbeii călători care vă vor spune cum, dacă, unde şi când veţi putea vedea premiera celui de-al doilea spectacol pregătit de foştii membrii ai grupului Divertis la Teatrul Stela Popescu pentru anul 2020”.

Iată că, după ce au încercat scena Teatrului Stela Popescu cu degetul în 2019, ai spune că le-a venit mintea la cap și s-au dat pe brazdă… Ei bine, iată că nu!

Membrii grupului DISTRACTIS și-au pus în minte să rezolve problemele secolului și să vă aducă pe scenă pe cel care le știe pe toate (nu, nu este Ion Cristoiu… se aud ritmuri de tobe), pe cel care descuie toate mințile încuiate (o fi Mircea Badea?… ritmurile de tobă se întețesc), cel care intră în ungherele nebănuite ale viitorului (e clar, pare a fi CTP-ul… se aud și țimbalele), pe Unicul, pe Fantasticul… pe Însuși Clarvăzătorul din Băcoi! (sunete de trompete, lumea este în extaz, femeile aruncă flori, copiii aruncă temele, bărbații aruncă sticlele goale, zboară mii de porumbei, în tribuna oficială apar Trump, Putin și Ioahannis pupându-se pe măști).

O fi tot un cabaret politic? O fi dramă? O fi circ? Dar ce contează? Într-o lume în care „Văz enorm şi simţ monstruos” a devenit  „Văz online şi simţ virtual”,  Clarvăzătorul din Băcoi vă va răspunde la toate întrebările pe care nu vi le-ați pus niciodată şi mai ales nu va rezolva niciuna din problemele lumii (sunet de tobe sparte şi de trompete dogite,  Raluca Turcan dansează giamparale cu Ludovic Orban)

Lume, lume, lăsați pandemia acasă și haideți la spectacolul Clarvăzătorului din Băicoi! Ce n-a văzut el, nu există! Ce n-a gândit, nu se rostește! Și nu uitați:

 “Deși Omul se împotrivește, inteligența contraatacă!” sau

 „N-am prezent, n-am viitor dar cred în Clarvăzător !”

Cum, dacă, unde şi când… vi se va arăta în timp util.