Din motivele de pe acum bine cunoscute, cu regret anunțăm suspendarea stagiunii Clasic e fantastic. Cum să înțelegem muzica 2020-2021. Știm că am rămas datori publicului nostru cu trei concerte din stagiunea trecută (lunile aprilie, mai, iunie 2020). Pe baza biletelor ce urmează să fie prezentate la casa de bilete din incinta Ateneului Român, abonații pot să își recupereze banii.

Ne bucurăm totuși că am reușit să susținem cu succes, timp de 10 ani, acest proiect realizat, în colaborare, de Asociația Clasic e fantastic și Filarmonica „George Enescu”. Mulțumirile și recunoștința noastră se îndreaptă către sponsorii și partenerii care ne-au susținut cu generozitate, printre aceștia: Dacia, EY Romania, wipro, CBRE, RBC Romanian Bussines Consult, Centrul National de Arta „Tinerimea Romana”, Laboratoarele Remedia, Schoenherr, Fundația H.Mălineanu, Centrul cultural polonez, Centrul cultural maghiar din București, Ambasada Elveției și Swiss Sponsors Fund.

O imagine de ansamblu a tot ceea ce proiectul Clasic e fantastic cu cele două componente Cum să înțelegem muzica (Ateneul Român) și Copilăriile marilor muzicieni (Teatrul Odeon) este cuprinsă în albumul Clasic e fantastic.10 ani ce poate fi răsfoit sau descărcat gratuit de pe adresa https://www.clasicefantastic.ro/carte-10-ani-clasic-e-fantastic/ Ne bucurăm mult la gândul că vor exista adolescenți care, foarte probabil, se vor regăsi copii, în imaginile luate din spectacolele datate 2010, 2011, 2012….

Mai multe informații despre proiectul Clasic e fantastic găsiți pe pagina www.clasicefantastic.ro și pe canalul de youtube https://www.youtube.com/c/clasicefantasticoficial la care vă invităm să vă abonați.