Filarmonica „George Enescu”” și Asociația „Clasic e fantastic” anunță reluarea concertelor în stagiunea 2020-2021. Ne bucurăm să vă putem invita, din nou, în Sala mare a Ateneului Român, în patru dimineți de sâmbătă din lunile martie, aprilie, mai și iunie. Din păcate, la dispoziția publicului stau doar 210 locuri. Pentru concertul din 6 martie ele vor putea fi cumpărate fie online fie de la casa de bilete a Filarmonicii începând cu luni, 1 martie, ora 12.
Vă așteptăm cu drag.

Filarmonica George Enescu. Ateneul Român
Sâmbătă, 6 martie, ora 11 Concert CU PUBLIC
Clasic e fantastic. Cum să înțelegem muzica.
Lecția de jazz. De primăvară…

Irina Sarbu Quartet
La pian – Puiu Pascu
Invitați: Diana Suciu – saxofon, Florian Radu – trombon și Ana Parghel Sârbu

În program cantece pentru copii si lucrari de Gigi Gryce, Jon Hendricks, Charlie Parker, Duke Ellington

Sponsorii stagiunii 2019-2020 : EY Romania, wipro, CBRE, RBC Romanian Bussines Consult, Centrul Național de Arta „Tinerimea Română”, Laboratoarele Remedia, Schoenherr, Fundația H.Mălineanu.

Începând cu luni, 1 martie, biletele se pot procura:
Online, accesând site-ul www.fge.org.ro – secțiunea „Calendar“. Vă rugăm să luați în considerare că, odată început procesul de rezervare online, locurile vor fi blocate timp de 30 minute.

Începând cu marți, 2 martie, ora 12, biletele se pot pocura și:
De la Casa de Bilete a Ateneului Român
Program: Marți – Vineri 12:00 – 19:00. Plata doar în numerar.
Telefon: 021.315.68.75
– Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.

Concertele programate în stagiunea 2020-2021 implică respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Intrarea la concert este permisă până la ora 10.50 și publicul este rugat să respecte cu strictețe regulile impuse de protecție și distanțare.