Colecția #MyConfidentBeauty de la Yamamay își propune să surprindă publicul feminin cu piese alcătuite din materiale inovatoare, cu textură fină la atingere care să ofere tuturor femeilor un sentiment plăcut și confortabil atunci când aleg să poarte piesele din colecția Basic.

Prin această nouă colecție, Yamamay își propune să accentueze importanța acceptării de către femei a sinelui și a propriului corp, atât cu aspectele pozitive, cât și cu cele negative și să le confere acestora eleganță, siguranță și feminitate. Pornind de la elementele tradiționale și inovatoare ale produselor, colecția este alcătuită dintr-o gamă de modele ce contribuie la accentuarea sentimentului de feminitate și senzualitate, punând totodată în valoare corpul oricărei femei care alege să poarte aceste piese de lenjerie intimă.

Pornind de la acest deziderat a luat naștere campania YAMAMAY IS YOU, care își dorește să prezinte publicului mărturii din 2 perspective, printr-o serie de imagini și clipuri video postate pe rețelele sociale:

(1) Stiliștii și designerii care lucrează zilnic în companie pentru a crea această colecție vor prezenta produsele pornind de la sursa de inspirație și continuând cu descrierea proceselor de proiectare și fabricare

(2) Povestea campaniei expune în oglindă mărturisirile a 5 femei care au testat produsele. Acestea povestesc în fața camerei anxietatea și nesiguranța pe care o avea înainte, dar și cum Yamamay le-a ajutat să își depășească slăbiciunile, oferindu-le un produs care le face să se simtă feminine și senzuale.