CompactB & Friends | Concert pentru Teo Peter

Pe 20 septembrie Teo Peter „reunește” emblematica trupă CompactB pe marea scenă de la Arenele Romane într-un eveniment grandios al trupei-fenomen.

Va fi un moment de sărbătoare cu gust dulce – amar, deoarece marchează și 15 ani de la dispariția fulgerătoare și complet neașteptată a celui ce a fost unul dintre fondatorii Compact.

targ online de nunti, botezuri si alte evenimente
NuntiBotezuriCumetrii.ro

Ultimele bilete Early Bird la prețul special de 50 de lei mai pot fi achiziționate până luni ,16 septembrie 2019, ora 11:00 de pe entertix.ro și myticket.ro sau din rețeaua librăriilor Cărturești și hypermerketurile Carrefour.

Prezenți la reuniune vor fi prieteni dragi și totodată nume importante pe scena autohtonă: Leo Iorga, Holograf, Proconsul, Iris, Mircea Baniciu, Bere Gratis, Bosquito, Aurel Tămaș și Emeric Imre. Totodată, CompactB se alătură inițiativei #SupportYourLocalBands, dedicată susținerii și promovării artiștilor talentați aflați la început de drum. Astfel, alături de numele deja consacrate, evenimentul propune și doi reprezentați ai noului val: NAVI și Trupa Blană Bombă.

Ia-ți biletul și vino să descoperi istoria Compact povestită de prieteni, pentru prieteni!

Parteneri: City Insurance, Realitatea TV, Rock FM

Nunta/Botez/Petrecere..? Hai la Targ!