CompactB & Friends | Concert pentru Teo Peter

Pe 20 septembrie Teo Peter „reunește” emblematica trupă CompactB pe marea scenă de la Arenele Romane într-un eveniment grandios al trupei-fenomen.

Va fi un moment de sărbătoare cu gust dulce – amar, deoarece marchează și 15 ani de la dispariția fulgerătoare și complet neașteptată a celui ce a fost unul dintre fondatorii Compact.

Ultimele bilete Early Bird la prețul special de 50 de lei mai pot fi achiziționate până luni ,16 septembrie 2019, ora 11:00 de pe entertix.ro și myticket.ro sau din rețeaua librăriilor Cărturești și hypermerketurile Carrefour.

Prezenți la reuniune vor fi prieteni dragi și totodată nume importante pe scena autohtonă: Leo Iorga, Holograf, Proconsul, Iris, Mircea Baniciu, Bere Gratis, Bosquito, Aurel Tămaș și Emeric Imre. Totodată, CompactB se alătură inițiativei #SupportYourLocalBands, dedicată susținerii și promovării artiștilor talentați aflați la început de drum. Astfel, alături de numele deja consacrate, evenimentul propune și doi reprezentați ai noului val: NAVI și Trupa Blană Bombă.

Ia-ți biletul și vino să descoperi istoria Compact povestită de prieteni, pentru prieteni!

Parteneri: City Insurance, Realitatea TV, Rock FM