Dragi colegi, prieteni, colaboratori, stimați factori decizionali, dragi parteneri

Suntem bucuroși să vă anunțăm și în acest an, așa cum am făcut de la înființare din 2010, organizarea Congresului Național de Medicină Fizică, Recuperare și Balneologie, eveniment ce se va desfășura online, având în vedere actualele condiții, în perioada 02 – 05 Septembrie 2020.

Ceremonia de deschidere a congresului este deschisă pentru oricine este interesat de acest domeniu, de turismul balnear, de pregătirea specialiștilor, de dezvoltarea stațiunilor balneare. Deși sunt momente dificile, numai împreună putem traversa aceste obstacole și redobândi forța de a merge mai departe.

Am fi bucuroși să auzim câteva cuvinte din partea celor cu responsabilitate pentru aceste domenii. Considerând acest email, am fi onorați să primim confirmarea celor ce vor dori sa aibă, în cadrul deschiderii, un scurt mesaj de transmis, confirmare necesara pentru a gestiona organizatoric luările de cuvant.

Ne-am adaptat astfel unei noi forme de a fi împreună. Știm că nu e nici mai placut și vă garantez că nici organizatoric lucrurile nu sunt mai simple, … dar oameni suntem și e bine să învățăm întotdeauna să ne adaptam vieții, așa cum este ea.

Pentru toți cei interesați și doresc să fie alături de noi pentru aproximativ 2 ore, de la 8.30, Miercuri – 2 Septembrie, mai jos sunt elementele de inregistrare pe platforma ZOOM. Ceremonia de deschidere este deschisa tuturor celor interesați.

You are invited to a Zoom meeting: Ceremonia de deschidere a Congresului.
When: Sep 2, 2020 08:30 Bucharest 

Register in advance for this meeting: https://zoom.us/meeting/register/tJwvcOCurzMpHNGEzGfeCwNifub_eBkoOfse 

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.

După ceremonia de deschidere am considerat oportun să avem alaturi de noi la congres și comunitatea internaționala din balneologie.

Pentru a facilita această întâlnire am dedicat o sesiune de 2 ore, în limba engleza, începând cu ora 11, la care vor participa toți cei interesați din țară și din străinătate, în limita a 500 de participanți, primind salutul partenerilor noștri externi. Participarea este deschisă tuturor celor interesați, fiind necesară înregistrarea.

Pentru toți cei interesați și doresc să fie alături de noi și pentru aceasta sesiune internaționala de 2 ore, de la ora 11, Miercuri – 2 Septembrie, mai jos sunt elementele de inregistrare pe platforma ZOOM.

You are invited to a Zoom meeting: Sesiune Internaționala a Congresului
When: Sep 2, 2020 11:00 Bucharest 

Register in advance for this meeting: https://zoom.us/meeting/register/tJUvcuqprjgvH9TPd9DqRCL8Uh6kRr23TRj- 

After registering, you will receive a confirmation email containing information about joining the meeting.

Va mulțumim pentru interes, colaborare și raspundem cu prietenie efortului dumneavoastră de a vă alătura evenimentului nostru!