CRAMA CEPTURA își completează sortimentele de vinuri de origine controlată Dealul Mare cu o nouă gamă de vinuri de excepție – DOMINUM CERVI – un vin premiat cu medalia de aur.

Cupaj de calitate, destinat pasionaților de vin și tocmai bun de pus pe masa de Sărbători, Dominum Cervi se prezintă în trei sortimente: alb, roșu și rosé.  Vinul a fost premiat la Gala Premiilor de Excelență Vinul.ro & GastroArt.ro cu MAREA MEDALIE DE AUR.

Gama Dominum Cervi este rodul unui efort cumulat în care atenția, ambiția și cunoștințele echipei noastre de oenologi (Sergiu Vântu, oenolog și Federico Giotto, consultant) s-au completat foarte bine cu integrarea unor noi echipamente de producție de ultimă generație, parte a unor investiții majore în retehnologizare. Dominum Cervi este destinat celor care apreciază un vin de calitate superioară, premium, la un preț rezonabil. Cele trei sortimente răsfață cu fiecare strop iubitorii de vin și au fost gândite să complimenteze cu succes ocaziile speciale de consum” a declarat Marcel Grăjdieru (CEO Crama Ceptura).

Suntem convinși că noua gamă Dominum Cervi va fi foarte bine primită de clienții noștri, calitatea acestor vinuri fiind deja apreciată la nivelul industriei, în cadrul unei competiții de prestigiu”, a adăugat Marcel Grăjdieru.

Vinul alb sec care a obținut aprecierea unanimă a juriului la Gala Premiilor de Excelență Vinul.ro & GastroArt.ro cu cupajul de Chardonnay & Fetească Regală îmbină două soiuri nobile, perfect armonizate într-un vin elegant, cu o aromă florală ce amintește de fânul proaspăt cosit.

DOMINUM CERVI – Cabernet Sauvignon & Fetească Neagră este un vin roșu sec, realizat prin cupajarea a două soiuri nobile. Cele mai expresive soiuri roșii din Dealu Mare și-au unit forțele pentru a aduce în pahare un vin puternic, bine definit, cu o structură fermă, dar totodată cu taninuri moi, catifelate. Bogăția aromelor, dintre care se disting notele de fructe negre, piele și șofran, fac ca vinul să se asocieze perfect cu preparate mai pretențioase. Se asociază perfect cu preparate condimentate pe bază de carne roșie sau brânzeturi tari, maturate.

DOMINUM CERVI – Cabernet Sauvignon & Merlot un vin rosé sec, cu un buchet ce prezintă note generoase de fructe de pădure, cu adieri de petale de trandafir, completat de un gust corpolent, cu o aciditate plăcută, care dezvăluie aromele complexe ale cupajului. Se servește bine răcit, alături de salate și aperitive, dar și de preparate mai sofisticate din carne albă, pește sau sushi.

 DOMINUM CERVI  – Chardonnay & Fetească Regală – este un vin elegant, cu gust catifelat, suav și tandru, ce dezvăluie note de citrice și fructe tropicale. Recomandat a fi servit foarte bine răcit, cupajul se prezintă exemplar alături de preparate din pește, fructe de mare sau chiar paste cu sosuri albe și salate ușoare.

 Despre Ceptura

De 14 ani de zile, Ceptura ne aduce împreună. Înființată în 2005, Crama Ceptura are astăzi o echipă puternică de profesioniști dedicați și o capacitate de producție extinsă, alături de un echipament tehnologic sofisticat, de ultimă generație. Totul pentru a valorifica la maxim cele 14 zile în plus de soare pe care natura le oferă. De mai bine de 14 ani, calitățile deosebite ale vinului produs la Crama Ceptura sunt apreciate nu doar de consumatorii din România, dar și de amatorii acestei nobile băuturi de calitate de peste hotare.  Din 2005, din inima podgoriei Dealu Mare, pleacă spre paharele pasionaților de vinuri, cele mai bune soiuri realizate de specialiștii noștri enologi: Fetească Regală, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Merlot, Syrah, Muscat Ottonel, Pinot Noir.