În perioada 15 aprilie – 12 mai, pop-ul store-ul Designers Boutique din București Mall-Vitan va găzdui colecția de haine și accesorii Moon a Danei Rogoz și colecția de bijuterii a Lisei & Co. București Mall-Vitan a lansat în 2018 pop-up store-ul Designers Boutique, proiect unic în România,  care are ca scop susținerea designului românesc , punându-le la dispoziție un spațiu de expunere și vânzare a creațiilor. La un an de la deschidere, mai mult de 15 designeri au reușit să își facă și mai cunoscute colecțiile în rândul pasionaților de modă și design autohton.

 Dana Rogoz e următorul designer care își va expune creațiile timp de patru săptămâni la Designers Boutique. Dana a lansat brandul Moon în 2013; inițial a creat celebrul plic cu fețe detașabile, ca mai apoi, pe site-ul ei să fie disponibile și tricouri, hanorace și chiar propriul parfum. Moon a fost gândit pentru fetele curajoase, cool, trendy, a căror personalitate poate fi diferită în fiecare zi. Azi pot fi retrase, timide, melancolice, iar mâine, îndrăznețe, pasionale și strălucitoare.

Odată cu prezența în Designers Boutique, Dana va lansa în premieră și trei genți Moon cu fețe detașabile, Ediție limitată. Astfel, pe lângă modelele clasice, în negru, nude, roșu, alb, argintiu, vor exista plicuri dintr-o piele cu print floral, geometric și altele. Întrebată despre piesa bestseller absolut din colecția ei, Dana a răspuns că aceasta a fost fața detașabilă cu înghețate, cea mai iubită piesă în rândul clientelor sale.

În cadrul pop-up store-ului, vor mai fi disponibile timp de o lună și tricourile moon clasice, dar și cele organice, parfumul Moon și produsele de bază Moon.

Piesele din colecția Danei Rogoz vor fi completate de bijuteriile brandului Lisa & Co, un alt brand de design românesc găzduit de Designers Boutique.

Lisa & Co a pornit la inițiativa a două surori cu profesii diferite – arhitect și consultant juridic în industria de business și IT, care au vrut să creeze niște bijuterii care ies din tiparul comun. Fiecare bijuterie Lisa&Co. este gândită să arate ca o piesa de artă. Filosofia designului inovator al bijuteriilor Lisa&Co. își are izvorul în concepte precum asimetria, formele geometrice și inspirația celestă. Lisa&Co. este un brand pentru care creativitatea este pe primul plan și de aceea investește timp în conceperea și executarea unor piese de bijuterie mici și foarte mici, cu manopera complexă, care necesită o atenție sporită la detalii și finisaje. Fondatoarele își propun să includă în bijuterii simboluri culturale și istorice, precum șiragul de perle al Reginei Maria, al cărei portret le-a marcat copilăria sau simboluri din mitologia universală. Scopul este de a inspira viitoarele colecții de bijuterii puternic personificate din tradițiile și culturile lumii.

Lisa & Co. își propune ca în cadrul Designers Boutique să le arate clientelor, pe lângă piesele deja cunoscute, și o colecție de bijuterii cu perle foarte rare.

Despre București Mall și fashion:

București Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, deschis în septembrie 1999. Încă de la lansare, București Mall a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment.  În 2018, mixul de branduri și de magazine continuă să ofere experiențe inedite.  De exemplu, magazinul Mango din București Mall este cel mai mare din estul Europei și singurul 3-în-1 din România, cu colecții pentru femei, barbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din București Mall Vitan, deschis în 2017, este unul dintre cele mai mari din țară.

Dedicat promovării celor mai noi tendințe din modă, București Mall organizează în mod regulat și workshop-uri pe teme de fashion suținute de Irina Markovits, stilist personal și colaborator al mall-ului.