Crime+Investigation difuzează, în exclusivitate, începând din 4 ianuarie, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 21:00, serialul documentar „Criminali cu sânge rece”, ce prezintă imaginea ținutului de poveste Alaska dintr-o altă perspectivă: cea care ascunde unele dintre cele mai violente crime ale lumii și lupte pentru supraviețuire, atât împotriva durității naturii, cât și a omului.

Pe teritoriul rece al Alaskăi oamenii dispar cu o frecvență îngrijorător de ridicată, ținutul fiind cunoscut pentru cazuri de dispariție cu greu rezolvate, unele dintre ele rămânând și în prezent fără soluționare. În acest context, Alaska devine și un teritoriu propice criminalilor, ajutați de izolare, acces dificil și vreme neprielnică. Astfel, serialul „Criminali cu sânge rece” prezintă o serie de cazuri de crime și dispariții care au marcat comunitatea Alaskăi și care au reprezentat adevărate provocări în investigațiile autorităților locale.

Evenimentele din fiecare episod sunt reale și relatate din perspectiva anchetatorilor și a familiilor victimelor, iar unele includ și mărturii ale răpitorilor.

Despre Crime+Investigation

Crime+Investigation® dezvăluie lumea complexă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății și a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaș. Fiecare călătorie este personală și emoțională, fiind completată de poveștile anchetatorilor, experților și a victimelor și apropiaților acestora. Crime+Investigation® este disponibil la nivel internațional în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Crime+Investigation® a fost lansat în România din 2013 și este prezent pe toate platformele majore de cablu din țară, inclusiv: Next-Gen Communications, Orange, Telekom și Vodafone.