Lanțul de brutării PAUL introduce în meniurile sale colecția de deserturi Noël, o gamă de specialități franțuzești specifice sărbătorilor de iarnă. Printre acestea se remarcă bûche de Noël, un desert tradițional nelipsit de pe mesele francezilor, tarte și torturi decorate festiv, brioșe și macarons cu arome sezoniere, dar și o selecție de pâine cu ingrediente inedite precum nucă și smochine. Colecția Noël în ediție limitată este disponibilă în toate brutăriile PAUL, dar și prin comenzi online, începând cu luna decembrie.

În fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, PAUL îi surprinde pe clienți cu o colecție de specialități franțuzești, potrivite pentru a completa mesele festive sau a-i surprinde pe cei dragi cu un cadou delicios. Anul acesta, colecția Noël este lansată printr-o campanie Social Media care are ca tematică pădurea fermecată și își propune să le ofere clienților în fiecare zi momente de joie de vivre cu deserturi specifice sezonului.

Bunătățile à la française din colecția Noël pot fi găsite în această perioadă în meniurile PAUL. Astfel, clienții se pot bucura de o selecție de brioches cu ciocolată, stafide sau zahăr perlat, de noile macarons cu arome inedite precum caramel sărat, acadele din ciocolată în formă de reni, dar și o gamă de torturi cu ingrediente delicioase precum zmeură, vanilie și ciocolată, decorate festiv.

Din 15 decembrie, în locațiile din Dorobanți, Băneasa, Universitate și Afi Cotroceni, PAUL introduce în meniu și faimoasele prăjituri franțuzești, Bûche de Noël, un desert inedit disponibil în trei sortimente: Bûche Chocolat Praline, Bûche Passion Chocolat și Bûche Fruits Rouges. Alături de acestea, în brutăriile PAUL din Băneasa și Dorobanți vor fi disponibile și sortimentele de pâine franțuzească cu nucă și pâine cu cereale și smochine. În plus, clienții pot achiziționa prin pre-comandă pachete festive cu specialități franțuzesti, Bon Cadeau și Nöel Cadeau, iar prin serviciul de catering pot comanda pachetul cadou Magique Cadeau. Pachetele sunt ideale pentru a-i surprinde pe cei dragi de sărbători.

Sezonul sărbătorilor de iarnă se încheie cu un desert specific franțuzesc, Galette Frangipane, o tartă cu migdale care ascunde în interior o jucărie din porțelan, disponibilă începând cu luna ianuarie.

Gama de deserturi Noël este disponibilă în toate brutăriile PAUL din Bucureşti și Constanţa, inclusiv în cele de tip chariot, până la data de 9 ianuarie 2022. Comenzile online pot fi solicitate la catering@paul.ro. Mai multe informații despre campanie, brutării, produse și oferte găsiți pe paginile de Facebook și Instagram ale PAUL România.

Despre PAUL

Cu o tradiție de peste 130 de ani, PAUL definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul și calitatea produselor servite zilnic în aproape 800 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria PAUL începe în Franța, încă din 1889, cu o brutărie și patiserie de familie. Produsele păstrează și transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franțuzesc: gourmet și sofisticat, dar în același timp tradițional și atemporal. Rețetele unice cu ingrediente atent selecționate sunt elementele care constituie identitatea mărcii PAUL.

În România, lanțul de brutării PAUL este prezent începând cu anul 2008 și deține actualmente 13 brutării. Acestea se găsesc în București (Dorobanți, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake) și Constanța (City Park Mall). În București există și locații de tip chariot amplasate în București Mall, Bucharest One, Băneasa Shopping City și Sun Plaza.