Pentru Noaptea de Sânziene (24 iunie), o sărbătoare a iubirii și a fertilității, coregraful și dansatorul Răzvan Mazilu, a creat un spectacol unic în Sala Majestic, „Tango de amor”, la care vă invităm începând cu ora 19:00.

O seară de tango, muzică și poezie alături de actorii Teatrului Odeon, Alina Berzunțeanu, Ioana Mărcoiu, Simona Popescu, Meda Victor, Vlad Bîrzanu, Mihai Smarandache, Andi Vasluianu, Silvian Vâlcu; Clubul TangoTangent și cu participarea extraordinară a acordeonistului Emy Drăgoi, acompaniat de Alessia și Bianca Drăgoi.

Ne-am gândit să marcăm sărbătoarea de Sânziene printr-un spectacol special, pentru că ne era dor de normalitate. Pentru mine, normalitatea poate însemna muzică, poezie, tango live; să le asculți, să le vezi, să le simți pe scena celui mai frumos teatru din București.
Ce poate fi mai seducător decât un astfel de spectacol cu artiști minunați, într-o seară magică de vară, simbol al iubirii?

«Tango de Amor», un spectacol care continuă tradiția Teatrului Odeon de a oferi gale de dans, spectacole de tango, care prilejuiește reîntâlnirea cu maestrul Emy Drăgoi, trupa TangoTangent și actorii teatrului.” Răzvan Mazilu

Prețul biletelor este de 50 de lei (Cat. I) și 30 de lei (Cat. a II-a). Acestea pot fi achiziționate online, fără comision, direct de pe site-ul teatrului, www.teatrul-odeon.ro sau de la Casa de Bilete, deschisă de luni până duminică, orele 11:30– 19:00, cu pauză între 14.30 – 15.00. Telefon Casa de Bilete: 0738 823 583

Spectacolul se va desfășura în condiții de siguranță sanitară (dezinfectarea sălii, obligativitatea purtării măştii și a respectării distanţei dintre spectatori etc.), în conformitate cu reglementările în vigoare.

Capacitatea sălii va fi redusă la 70%.