Pe 21 martie, de Ziua Internațională a Poeziei, Julius Meinl te invită să redescoperi puterea cuvintelor. Iubitorii de cafea sunt încurajați să găsească un moment de inspirație poetică și măcar pentru o zi să uite de emoji-uri și gif-uri și să se reîntoarcă la cuvinte.

O campanie care nu doar că te îndeamnă să-ți găsești poetul interior, ci și să reflectezi asupra modului în care simbolurile au început să ia locul cuvintelor, iar mesajele transmise au devenit din ce în ce mai golite de sens, mai ales în comunicarea online. Pentru o clipă, lasă emoji-urile deoparte și exprimă-ți sentimentele printr-un mesaj sau chiar printr-o poezie.Trăim din ce în ce mai mult într-o lume digitalizată și comunicăm preponderent în mediul online. Odată cu asta, emoji-urile și gif-urile au devenit automat parte din mesajul nostru. Julius Meinl te invită să redescoperi puterea cuvintelor printr-o campanie în care fețele galbene pălesc în fața inspirației. Cu această ocazie, poate vom retrăi povești ascunse timid în spatele a ceea ce părea naiv o simplă înșiruire de litere”, a declarat Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl.

La nivel global, 14% din populație este analfabetă, dar ca parte a misiunii de a face lumea un loc mai bun, Julius Meinl alături de Worldreader, și-au îndreptat atenția către această comunitate și asigură materiale didactice digitale copiilor defavorizați din Etiopia, Kenya și India. Julius Meinl crede în puterea poeziei de a schimba lumea, iar donațiile primite vor finanța diferite proiecte în aceste țări pentru ca oamenii să aibă șansa să învețe și să descopere cât de importante sunt cuvintele.

Pe data de 21 martie, Julius Meinl România te îndeamnă să-ți savurezi cafeaua acasă și te invită la un concurs de poezie pe pagina oficială de Facebook https://www.facebook.com/JuliusMeinlRomania/. Fii din nou poet pentru o zi și câștigă premii savuroase!