DeFish lansează o nouă campanie de comunicare în cadrul căreia aduce în atenție importanța unei diete echilibrate și prezintă soluții delicioase pentru un stil de viață sănătos și un organism puternic.

În cea mai nouă campanie de comunicare, DeFish lansează o provocare tuturor și vine să demonstreze că  poți  menține un stil de viață activ, să jonglezi cu deadline-urile și să balansezi viața de familie cu cea profesională  fără să faci niciun compromis, cel puțin atunci când vine vorba de dietă.

Pentru că echilibrul este esențial în această perioadă complicată pe care o traversăm și pentru că o dietă corectă, bogată în nutrienți, este secretul unui organism puternic, DeFish vine în ajutorul tuturor propunând o gamă extrem de variată de produse, pe cât de gustoase, pe atât de sănătoase, și, în plus, ușor de folosit datorită modului în care sunt ambalate (produsele sunt porționate individual pentru păstrarea acestora în cele mai bune condiții).

Fie că vorbim despre deliciosul somon norvegian bogat în omega și ușor de gătit sau despre savuroasele fructe de mare (creveți, scoici, răci, caracatiță, calamar), conserve de ton sau ficat de cod, DeFish este soluția optimă pentru menținerea unui regim alimentar echilibrat, fără efort.

“Produsele DeFish răspund cu ușurință nevoii de echilibru – de la echilibru alimentar, la echilibrul în viața de zi cu zi – fiind gândite ca varianta perfectă pentru cei care doresc să se mențină sănătoși și să aibă un stil de viață corect. Sunt produse de o calitate excelentă și cu un aport nutritiv optim, esențial mai ales în această perioadă, când sănătatea ne preocupă pe toți, deopotrivă. Și, pentru că ne-am gândit la tot, am conceput și un sistem de ambalare care să vină în ajutorul consumatorilor DeFish: produsele noastre sunt gata porționate, ambalate individual, astfel încât gătitul să fie plăcut și rapid. Prin noua noastră campanie ne-am dorit să arătăm tuturor că echilibrul este mai mult decât un deziderat și el poate fi obținut foarte ușor, mai ales atunci când ai un ajutor”, a declarat Gabriel Simion, Director General Serpico.

Cea mai nouă campanie de la DeFish conține un spot TV de 15 secunde și o componentă de digital.

Aceasta va fi susținută și de o campanie promoțională  la nivel național, începând cu data de  22.10, campanie ce pune la bătaie 242 de premii în valoare totală de peste 40.000 de lei. Pentru a intra în competiție, clienții DeFish trebuie să cumpere orice produs DeFish din gama congelate sau conserve în perioada 22.10 – 15.12.2020 și să trimită codul bonului fiscal prin SMS la 3714 în aceeaşi zi în care s-a achiziționat produsul sau să-l înscrie în formularul disponibil pe site-ul campaniei https://defish.ro/castigaechilibru/

  Despre DEFISH

Povestea DeFish a început în anul 2010, când brandul a luat naștere, introducând pe piață primele produse din portofoliu și anume savurosii clești naturali de crab pane, precum și crochetele irezistibile fish fingers de peste alb. Din acel an brandul a avut o dinamică ascendentă, iar portofoliul DeFish s-a extins constant, însumând în prezent peste 30 de SKU-uri, atât produse congelate, cât și produse ambientale, conserve

Deoarece dezvoltarea brandului DeFish are la baza atenția și orientarea spre satisfacerea clientului, MISIUNEA companiei este aceea de a aduce pe mesele tuturor produse sigure, de cea mai bună calitate, cât mai sănătoase și accesibile. VIZIUNEA DeFish este de a avea performanțe de top, prin intermediul unei dezvoltări sustenabile, aducând un aport pozitiv de calitate asupra societății și mediului înconjurător.

În ultimii ani, DeFish a investit în dezvoltare sustenabilă, având ca scop să își desfășoare activitățile fără a epuiza resursele disponibile sau fara a afecta mediul inconjurator. Pentru aceasta, Defish apelează la materie primă din zone de pescuit agreate de organisme internaționale, metode de pescuit, specii, tehnologii de prelucrare prietenoase cu mediu, ambalaje reciclabile – susținute de acreditări internaționale MSC/ASC.

DeFish se bucură de o recunoaștere a pioneratului în categoria de congelate prin introducerea pe piață a produselor super-premium, precum cele din gama DeFish Gourmet.

Pentru mai multe informatii despre DeFish și cea mai recenta campanie, vizitați: www.defish.ro