Descoperă atelierele creative Cine Star!

Pentru că orice părinte își vede copilul ca pe un star de cinema, Cine Globe oferă ocazia părinților să-și înscrie copiii la o serie de ateliere creative din zona cinematografiei, menite să-i aducă mai aproape de a fi noul Cine Star! Acestea sunt organizate în colaborare cu redacția BUZZ și se desfășoară în fiecare sâmbătă, de la ora 10:00. Timp de două ore, cei mici au șansa să descopere fascinanta lume a cinematografiei și fotografiei, pot face exerciții de dicție sau atelier de lecturi prin joc. Intrarea este gratuită.

Atelierele creative vor pune accent pe partea practică, iar informațiile vor fi prezentate sub formă de joc. Acestea se adresează copiilor cu vârste între 8 și 14 ani. La finalul fiecărui atelier, cei mici vor primi o diplomă de participare și, alături de părinți, vor putea să se bucure de intrarea la un film la alegere, beneficiind de un preț special pentru bilet: 12 lei. Înscrierile se fac printr-un e-mail la adresa contact4buzz@gmail.com.

“Vacanța de vară este un moment propice pentru descoperirea unor noi experiețe inedite care pot ajuta la dezvoltarea armonioasă a copilului. În acest capitol intră și atelierele creative Cine Star pe care le vom desfășura pe tot parcursul verii, alături de partenerii de la Buzz. Ar fi o deosebită bucurie pentru noi să descoperim, în timp, că am deschis apetitul către cinematografie unor tinere talente care au luat contact pentru prima dată cu această industrie în cadrul atelierelor noastre. a declarat Gabriel Grama, General Manager Cine Globe România.

Program Ateliere Cine Star

Atelier de filmat, realizat de Denisa Sandu

Atelierul de filmat își propune să-i familiarizeze pe cursanți cu principalele reguli în domeniul filmatului. La finalul cursului, participanții vor afla cum să facă o încadratură video corect și cum să potrivească luminile necesare în studio. Denisa Sandu și-a descoperit pasiunea pentru camera de filmat în clasa a V-a și este deja regizor pentru două scurtmetraje.

Atelierul are loc pe 6 iulie, respectiv 3 august.

Atelier de dicție, realizat de Karina Todireanu și Alexandra Ciotir

Principala lecție pe care o vor învăța cei mici la atelierul de dicție este modalitatea corectă de respirație în timpul unei fraze și cum să pronunțe cuvintele corect și clar.  Karina Todireanu și Alexandra Ciotir (17 ani) și-au câștigat experiența în domeniu ca prezentatoare ale unor emisiuni, printre care și Jurnalul Copiilor.

Atelierul are loc pe 13 iulie, respectiv 17 august.

Atelier de lecturi prin joc, realizat de Paula Alexandra Ifrim și  Anca Elena Biciusca

Mulțumită acestui atelier creativ, cursanții vor dobândi abilități de analiză literară și vor deprinde plăcerea de a citi. Paula Alexandra Ifrim este pasionată de literatură și are un scenariu scris pe baza căruia a fost realizat un scurtmetraj. Ancăi Biciusca este pasionată de jocuri educative pentru copii, așa că atelierul va fi deopotrivă distractiv și interactiv.

Atelierul are loc pe 20 iulie, respectiv 24 august.

Atelier de fotografie, realizat de Theona Adomnoae

Atelierul de fotografie își propune să-i inițieze pe copii cu principalele reguli în realizarea unei fotografii. Ei vor descoperi cum pot realiza o fotografie de studio. Cea care va susține atelierul va fi Theona Adomnoae, pasionată de fotografie.

Atelierul are loc pe 27 iulie, respectiv 31 august.

Pentru mai multe detalii despre evenimentele Cine Globe, accesați www.cineglobe.ro sau conturile de Social Media ale multiplexului.

Facebook: https://www.facebook.com/CineGrandRO/

Instagram: https://www.instagram.com/cinegloberomania/?hl=en