În luna februarie mai mult decât oricând, FlorăriaMobila.ro vine în ajutorul celor ce vor să-și surprindă persoana iubită cu un gest galant, cu parfumul romantismului de altădată: flori în dar. Goana după idei de cadouri de Valentine’s Day își găsește răspunsul cel mai rapid la un click distanță, vizitând o florărie online. Colecția de flori de Valentine’s Day de la FlorariaMobila.ro aduce o gamă diversificată de aranjamente florale cu trandafiri roșii, anemone, mini gerbera, skimmia, lisianthus, ranunculus, fie sub formă de buchete sofisticate de o eleganță atemporală, fie aranjamente în vase de porțelan sau flori în cutie, dar și luând forma inedită a unei inimi de flori pentru un efect cu adevărat wow când se livrează surpriza către destinatar. Colecția #spreadthelove este disponibilă aici: https://www.florariamobila.ro/flori-ocazii/flori-sfantul-valentin.html

„Avem o varietate de opțiuni atât la capitolul buchete de flori, cât și variante de aranjamente moderne, cu aer nonconformist. Se caută foarte mult florile în cutie, așa că sunt nelipsite din orice colecție specială pe care o creăm. Sperăm că propunerile noastre vor răspunde și celor mai exigente așteptări și vor inspira domnii să își răsfețe cu un gest de galanterie autentic partenerele de viață.” a punctat Titel Botogan (Owner, Florăriamobilă.ro).

Cu o experiență de 7 ani pe piața din România, Florăriamobilă.ro https://www.florariamobila.ro/ este furnizorul ideal de aranjamente florale cu livrare rapidă. De la plasarea comenzii și până la livrarea efectivă trec cel mult 2 ore. În plus, fiecare comandă este reconfirmată prin trimiterea în prealabil a fotografiei produsului livrat.