Începând de luni, 6 septembrie, ora 17:00, Tom și Jerry continuă aventura cu noi episoade din „Tom și Jerry se dau în spectacol”. Totodată, de sâmbătă, 11 septembrie, ora 17:00, fanii celor mai îndrăgite personaje vor putea urmări câteva filme precum „Tom și Jerry: Dragonul pierdut”.

Despre serial

Motanul Tom e neîncetat pe urmele șoricelului Jerry – dar oricât ar încerca, orice ar inventa, oricâte capcane ar pune, nimic nu-l poate împiedica pe Jerry să-și umple burtica! Aceștia au o mulțime de prieteni – cum e Spike, buldogul morocănos, și puiul lui, Tyke, sau Tuffy, nepoțelul lui Jerry, și Little Quacker, adorabila lui prietenă rățușcă.

Ce aventuri îi așteaptă pe cei doi?

Tom și Jerry au preluat slujbe diferite: sunt detectivi, grădinari, muzicieni sau babysitters. Dar, oricât de grea ar fi treaba, ei nu uită niciodată să se alerge și să se tachineze reciproc. Într-un episod, detectivii Tom şi Jerry sunt angajaţi de căţeluşa Polly ca să își recupereze zgarda de la Barkley. După câteva necazuri cu hingherii şi un gard electric, Barkley se îndrăgosteşte de Polly.

În alt episod, majordomul Tom va avea în grijă o brânză mirositoare și va trebui să lucreze din greu să se apropie de ea suficient de mult încât să nu-l lase pe Jerry să o mănânce.

Tom și Jerry au făcut o conexiune între diferitele cazuri ce implică dispariția misterioasă a unor obiecte casnice – totul culminând cu vederea unei pisicuțe supranaturale super drăguțe. Dar nicio grijă, Tom și Jerry se ocupă de caz!

De asemenea, Boomerang le-a pregătit fanilor Tom și Jerry și câteva filme de lung metraj pentru weekend. Postul va difuza, printre altele, „Tom și Jerry: Dragonul pierdut”, unde personajele găsesc un ou misterios din care iese un … bebeluș dragon. Vor juca rolul detectivilor în filmul „Tom și Jerry și Sherlock Holmes”. Împreună vor încerca să rezolve misterul bijuteriilor care dispar.

Premiera noilor episoade din „Tom și Jerry Show” are loc luni, 6 septembrie, la ora 17:00 și vor fi difuzate de luni până vineri, începând cu ora 17:00.

Filmele speciale din weekend vor avea premiera sâmbătă, 11 septembrie, ora 17:00 și vor fi difuzate în fiecare weekend, de la ora 17:00.

Despre Boomerang

Boomerang este o televiziune care oferă copiilor divertisment și distracție non-stop. Boomerang se adresează băieților și fetelor cu vârste cuprinse între 4-7 ani, oferind un amestec captivant de desen animat pentru întreaga familie, precum Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes, Grizzy și lemingii și The Happos Family . Boomerang a localizat servicii în toată Europa, Orientul Mijlociu și Africa, America Latină și Asia Pacific, unde este disponibil în 165 de țări și 140 de milioane de locuințe. Boomerang este o companie WarnerMedia.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).