DHL Express, liderul pieței de servicii de curierat internațional a anunțaț astăzi modificarea anuală a tarifelor, care va intra în vigoare la 1 ianuarie 2022. În România, tarifele serviciilor vor cunoaște o creștere medie de 6,4% față de tarifele stabilite pentru 2021. Costul adițional pentru piese supradimensionate va fi redus la 295 de lei pe piesă.

DHL Express modifică anual oferta de tarife, luând în considerare inflația, evoluția cursului valutar și alte costuri variabile, cum ar fi costurile referitoare la conformitatea legislației privind securitatea transporturilor, în fiecare din cele peste 220 de țări și teritorii pe care le deservim. Procentul de creștere a tarifelor variază de la țară la țară, în funcție de condițiile locale, și se va aplica tuturor clienților ale căror contracte în vigoare permit această ajustare. Ajustarea permite, de asemenea, companiei să investească în continuare în rețeaua sa, să fie mai puternincă în perioade de criză și să furnizeze creșterea capacității de transport, odată cu creșterea cererilor clienților.

„Ne străduim continuu să livrăm clienților noștri excelență și, prin urmare, investim în mod regulat pentru a ne extinde și îmbunătăți serviciile, asigurându-ne în același timp că afacerea lor poate continua chiar și în perioade de criză globală”, a spus Agnieszka Blas, Director General DHL Express Romania. Odată cu ajustarea anuală a prețurilor, suntem capabili să investim în infrastructura și tehnologia noastră pentru a asigura soluții durabile pentru clienți, rezistente și de cea mai bună calitate. Aceasta include aeronave și vehicule de ultimă generație, precum și extinderea hub-urilor și gateway-urilor noastre pentru a crește capacitatea de transport, pe măsură ce solicitările clienților pentru cel mai rapid transport internațional posibil continuă să crească.

Pentru mai multe informații, vizitați http://mydhl.express.dhl/ro