DHL Express România a răspuns imediat apelului primit de la INACO – Inițiativa pentru Competitivitate, care căuta un partener logistic în Campania “INACO vă multumește”, adresată personalului medical din linia ȋntâi, aflat ȋn lupta cu pandemia de coronavirus.

Recunoștința față de medici vine sub forma unei donații de produse de igienă și protecție, de care ei au nevoie pentru a lucra în condiții de siguranță. Donația, ȋn valoare de 35.000 de euro, a fost făcută de către compania CASTROL România și constă din echipamente de protecție, măști, dezinfectanți și biocide pentru 22 de spitale din România.

DHL a livrat rapid și în siguranță, punând la dispoziție și ambalaje corespunzătoare, toate cele 118 colete către 20 de spitale din țară, lista acestora regăsindu-se mai jos. Valoarea transportului este de aproape 10,000 de euro.

“DHL livrează în peste 220 de țări și teritorii, și încă de la debutul pandemiei COVID – 19 serviciul nostru a continuat să rămână operațional, chiar și în zonele grav afectate, pentru că tocmai acestea aveau nevoie de sprijin de la celelalte state. Am prioritizat livrările de echipamente pentru spitale și toți angajații noștri au făcut eforturi suplimentare, înțelegând mai mult ca oricînd importanța oferirii unui serviciu sigur și rapid. Ne bucurăm că am putut ajuta și de această dată și îi felicităm pe partenerii noștri de la INACO pentu această frumoasă inițiativă!” a declarat Oana Mandicescu, Director Comercial DHL Express Romania.

“Fiecare costum de protecție ȋnseamnă, poate, o viață salvată, a doctorului sau a pacientului. Iar lupta aceasta pe care medicii noștri o duc deja de mai bine de două luni, despre asta este – despre viață. De când a ȋnceput pandemia, activitatea INACO s-a mutat rapid către dotarea corespunzătoare a spitalelor și ajutorul pe care noi îl putem oferi personalului medical. Ne-am dat seama că acolo este cea mai mare nevoie de noi și, ȋmpreună cu o comunitate uimitoare de voluntari, parteneri și donatori am reușit să facem o diferență ȋn bine”, a spus Andreea Paul, fondatoarea INACO.

„Vă mulțumim pentru gestul de solidaritate și generozitate, al dumneavoastră și al sponsorului, care a ȋnțeles că ajutându-ne pe noi, se ajută pe sine!”, „Mulțumim, mulțumim oameni dragi și frumoși! Aveți toată recunoștința noastră!”, „Mulțumim mult, cuvintele  noastre sunt mici față de gesturile mari și ȋnțelegerea voastră față de noi”, „Mulțumim din suflet pentru mâna ȋntinsă, un ajutor important pentru noi care suntem foarte expuși! Să vă dea Dumnezeu multă sănătate și putere de muncă, o echipă de campioni!” – sunt doar câteva dintre mesajele medicilor care au primit echipamentele, pentru Castrol, INACO și DHL.

Pentru DHL implicarea în sprijinul comunității și în campanii umanitare este un lucru obișnuit, fiind ghidați la nivel global și local de îndemnul ‘Connecting People. Improving Lives’ – acesta fiind și Misiunea grupului DP DHL atunci când vorbim de sustenabilitate.

Lista spitalelor beneficiare:

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ARAD

SPITALUL MUNICIPAL DE URGENȚĂ ELENA BELDIMAN BÂRLAD

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ MAVROMATI BOTOȘANI

SPITALUL CLINIC DE PNEUMOFTIZIOLOGIE BRAȘOV

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN DE URGENȚĂ BRAȘOV

SPITALUL MUNICIPAL DE URGENȚĂ CARANSEBEȘ

SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE CĂLĂRAȘI

SPITALUL MUNICIPAL CÂMPINA

SPITALUL CLINIC DE PNEUMOFTIZIOLOGIE CONSTANȚA

SPITALUL CLINIC JUDEȚEAN CONSTANȚA – Palazu Mare

SPITALUL CLINIC C.F. CRAIOVA

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DEVA

SPITALUL MUNICIPAL “ANGHEL SALIGNY” FETEȘTI

SPITALUL MUNICIPAL CAREI

SPITAL ORĂȘENESC NEGREȘTI OAS

SPITALUL DE PNEUMOFTIZIOLOGIE SATU MARE

SANATORIUL DE NEVROZE PREDEAL

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ PIATRA NEAMȚ

SPITALUL MUNICIPAL CARITAS ROȘIORI DE VEDE

SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ ZALĂU