DHL livrează Cupa Mondială de Rugby 2019™ în Japonia

DHL Express, liderul internațional în curierat expres și logistică, și-a îndeplinit misiunea în calitatea de Partener Logistic Oficial al Rugby World Cup 2019™ din Japonia. DHL a livrat toate materialele necesare celor 20 de echipe participante precum echipamente de joc și antrenament, dar și materiale tehnice. Până la finalul campionatului, DHL va livra un total de 67 tone din întreaga lume dar și pe teritoriul Japoniei, precum și 432000 bilete de meci în peste 140 de țări și teritorii.

John Pearson, Chief Executive Officer, DHL Express, a declarat “DHL, compania cu cea mai mare acoperire internațională, are o asociere de lungă durată cu rugby-ul la nivel mondial, de-a lungul celor 50 de ani de existență. Rugby-ul înregistrează cea mai mare expansiune și are o serie de valori esențiale pentru activitatea DHL: munca în echipă, viteza, precizia și sincronizarea, pasiunea, angajamentul pentru excelență și dorința de a fi învingător. Suntem mândri să oferim sprijinul nostru logistic pentru a treia oară consecutiv pentru cel mai mare eveniment de rugby din lume – Rugby World Cup 2019™ – turneul în care ne-am implicat încă din 2011, în calitate de Partener Logistic Oficial.”

Cursa către RWC 2019 – Doi aventurieri aduc pe bicicletă fluierul oficial al meciului de deschidere  

Expediția unică a început în februarie, și, intre timp, Ron Rutland și James Owens au traversat 27 țări (inlcusiv România) în 7 luni și jumătate pentru a aduce fluierul oficial la meciul de deschidere al Rugby World Cup 2019, pe Tokyo Stadium de astăzi, 20 septembrie. Pe traseul lor din Londra către Tokyo, Ron și James au parcurs peste 20000 km, prin toate tipurile de climă, pe orice tip de teren, trecând inclusiv prin Himalaya. Această aventură a avut ca scop strângerea de donații și creșterea notorietății în ceea ce privește copiii defavorizați din Asia și oferirea unei șanse de a face performanță sportivă prin programul ‘ChildFund Pass It Back.’ DHL a fost alături de cei doi aventurieri încă din prima zi, oferind sprijin în livrarea unor materiale de prim ajutor, piese de schimb și oferind expertiză vamală la granițe.

Ron și James au trecut în luna februarie și prin Romania, iar laTimișoara au fost întâmpinați de echipa DHL Express Romania, la terminalul operațional din incinta Aeroportului Internațional Timișoara.

O ocazie unică în viața unui copil: șansa de a livra mingea oficială pe teren

În cadrul parteneriatului cu jocul de rugby, DHL a avut ocazia să ofere oportunitatea unor copii din toate colțurile lumii de a aduce pe teren mingea oficială de  deschidere la fiecare meci din cadrul Rugby World Cup 2019™ din Japonia. 25 de țări, inclusiv toate cele 20 de țări participante au demarat campanii promoționale pentru alegerea celor 48 de câștigători.

În România această șansă extraordinară a fost câștigată de un copil de 9 ani din Ilfov, Darius Ștefan Mihăescu, care va livra mingea în teren săptămâna viitoare, la meciul South Africa –Namibia, pe City of Toyota Stadium. Darius va călători în Japonia împreună cu mama lui.

DHL Express Romania susține dezvoltarea rugby-ului la nivel local

În România, DHL susține și promovează dezvoltarea rugby-ului românesc încă din anul 2011. Recent, DHL a contribuit la relansarea echipei de seniori A.C.S. Rugby Club din Gura Humorului, după 38 de ani şi este Sponsorul Oficial al acesteia. De asemenea, DHL susține programul “Rugby pentru toţi copiii’, implementat de Fundația ‘Te Aud România’, care oferă tinerilor dezavantajaţi, cu abilităţi sportive deosebite, burse pentru continuarea studiilor.