Didier Grimault – noul Managing Director TotalEnergies Marketing Romania SA

Acasa/COMUNICATE DE PRESA/diverse/Didier Grimault – noul Managing Director TotalEnergies Marketing Romania SA

Didier GRIMAULT este noul Managing Director TotalEnergies Marketing Romania SA. De la 1 Septembrie, Didier Grimault il înlocuieste pe Marco PANNUNZIO.

” Sunt extrem de onorat să mă alătur echipei din România, mai ales în această perioadă dinamică în care compania cunoaste o schimbare, transformându-se în TotalEnergies Marketing Romania.

Noul nume evidențiază și mai bine transformarea noastră într-o companie multi-energetica.

Mă bucur că România a fost aleasă ca tară de dezvoltare pentru noile proiecte pe energie ale companiei – producția de energie solară și eoliană.

 Acestea vin să completeze ceea ce TotalEnergies înseamnă deja în România. Fabrica de producție a lubrifianților din localitatea Cristian este locul de unde pleacă produse și servicii la cel mai înalt standard pentru clienții noștri. Depozitul de bitum din Ozun pozitionează TotalEnergies ca unul dintre cei mai importanți jucători în procesul de dezvoltare a infrastructurii rutiere din țară.

 Astfel, vreau să mulțumesc tuturor celor din echipa TotalEnergies din România pentru angajamentul de care au dat dovadă, mai ales în perioada pandemiei. Datorită dăruirii lor, furnizarea de produse și servicii de cea mai înaltă calitate a putut continua în ciuda condițiilor de muncă uneori complicate.

 În mandatul meu, siguranța lor va fi în centrul preocupărilor. Toate procesele și operațiunile noastre vor fi efectuate doar în conformitate cu cele mai stricte reguli privind sănătatea și siguranța în muncă.

Doar prin protejarea echipei poți continua o activitate durabilă și poți oferi servicii și produse la standarde ridicate clienților.”, a declarat Didier Grimault, noul director general al TotalEnergies Marketing Romania.

Didier Grimault, Managing Director TotalEnergies Marketing Romania SA

Didier Grimault este absolvent de Studii Internațioanale și face parte din echipa comapaniei TotalEnergies încă din anul 1998. În această perioadă a deținut mai multe funcții cheie în cadrul companiei: director general al TotalEnergies din Taiwan, China, Mozambic și director general regional pentru zona Asia Pacific. În ultima perioadă, acesta a făcut parte din echipa departamentului de Resurse Umane din Paris. Este Managing Director TotalEnergies Marketing Romania SA de la 1 septembrie 2021.

Despre TotalEnergies  Marketing Romania

TotalEnergies Marketing Romania (fosta Total Romania) a fost înființată în anul 2005, ca un parteneriat economic între companiile Total (Franța) și Lustic (România). În prezent, compania are sediul în București și deține o fabrică la Cristian, Brasov, un depozit de bitum în Ozun, Covasna, și acoperă domenii complexe de activitate precum: producție de lubrifianți și unsori, distribuție și vânzare de lubrifianți și fluide speciale, depozitare, distribuție și vânzare de bitum.

Orientată spre a fi o referință pe piața locală și, în egală măsură, loială angajamentului de a oferi o energie mai bună, Total România prezintă o gamă completă de servicii personalizate și soluții avansate, dedicate unei game largi de domenii: autoturisme și motociclete, agricultură, transport, lucrări publice, industrie, transport maritim, aeronautică.

 Despre TotalEnergies

TotalEnergies este o companie energetica de talie mondiala, care produce și comercializează energia la scara globala, energie obținută din petrol și biocombustibili, gaze naturale și gaze obținute din surse regenerabile și electricitate. Cei 105.000 de angajați noștri sunt dedicați producerii energiei, care este din ce în ce mai accesibila, mai curata, mai fiabila și disponibila cât mai multor oameni. Activa în peste 130 de tari, Compania TotalEnergies pune dezvoltarea durabila în centrul tuturor proiectelor și operațiunilor sale, pentru a contribui la bunăstarea tuturor utilizatorilor.

Go to Top