Teatrul « Stela Popescu » invită copiii la stagiunea estivală în trei spaţii diferite în aer liber. Atelierul de joacă Stela în vacanţă se va desfăşura pe Scena din Parcul Orășelul Copiilor din 1 iulie, spectacolul Micul Prinţ va avea loc în Amfiteatrul în aer liber al Palatului Naţional al Copiilor, pe 3 iulie, iar spectacolul Revolta poveştilor va avea loc la Teatrul de vară Herăstrău al Teatrului de Revistă Constantin Tănase pe 4 iulie.

Atelierul de joacă „Stela în vacanţă”, un program – atelier dedicat exclusiv copiilor se deschide joi 1 iulie, ora 19, pe Scena din Parcul Orășelul Copiilor, urmând să continue vineri 2, sâmbătă 3, vineri 9, sâmbătă 10 şi duminică 11 iulie 2021, la aceeaşi oră 19:00. Copiii  vor fi ghidați în lumea teatrului și a mișcării de actorii și dansatorii Teatrului „Stela Popescu”. Accesul este liber, în limita a maxim 20 de locuri/atelier. Punctul de reper pentru cei care doresc să participe este Fântâna muzicală din Parcul Orășelul Copiilor, intrarea de la gura de metrou Constantin Brâncoveanu.

De sâmbătă, 3 iulie, ora 10, Teatrul „Stela Popescu” deschide o nouă serie de spectacole (în principal pentru copii, dar și pentru adulți) într-un spaţiu neutilizat timp de mai multe decenii: Amfiteatrul în aer liber din cadrul Palatului Național al Copiilor. Accesul publicului se va face pe la poarta “Intrare Elevi” a Palatului Național al Copiilor. Sâmbătă, 3 iulie, Amfiteatrul în aer liber din Palatul Național al Copiilor, va găzdui de la ora 10:00 spectacolul Micul prinț de Antoine de Saint-Exupery, conceptul și coregrafia Ioana Macarie. Micul Prinț este un spectacol de teatru – dans despre inocența copilăriei, o călătorie stelară a doi prieteni, cuplu copil – adult, o relație umană care poate fi regăsită, într-o anumită măsură, în orice familie. În această aventură, copilul întâlnește personaje care îl ajută să descopere drumul către simplitatea vieții. Adultul face o călătorie în sens invers și descoperă importanța inocenței în viața adultă. Este o poveste despre prietenie în sensul ei cel mai pur, despre acea prietenie care depășește barierele de vârstă și spațiu.

Duminică, 4 iulie, Teatrul de Vară Herăstrău al Teatrului de Revistă Constantin Tănase, va găzdui de la ora 10:00 spectacolul Revolta poveștilor de Sînziana Popescu, în regia lui Tony Adam. Revolta Poveștilor este o piesă care vrea să arate atât copiilor cât și părinților că poveștile pot continua să existe doar dacă sunt citite, cultivate și iubite. Altfel, toate personajele cu care noi, adulții, am copilărit se revoltă, se urâțesc și devin anacronice. Cine rezolvă problema ? Tot niște copii care, atrași în lumea cunoașterii și imaginației, restabilesc ordinea și salvează de la uitare emoțiile întâlnirii cu personajele de basm. Revolta Poveștilor  – o producție a Teatrului « Stela Popescu » pentru publicul tânăr, este o poveste terapeutică  care ne îndeamnă să medităm asupra mesajului pe care îl transmite.

Biletele se pot cumpăra exclusiv online, de pe platforma www.mystage.ro 

Teatrul „Stela Popescu”: www.teatrulstelapopescu.ro

Organizator : Primăria Municipiului Bucureşti prin Teatrul „Stela Popescu”

Parteneri media : Radio România Cultural, România TV, agenţiadecarte.ro, Ziarul de București, mySTAGE.ro, Revista Vitrina cu poezii, Metropola tv, Zile și nopți

Sponsori : InfoCons, DDS Diagnostic

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de Confidentialitate / GDPR.
I Accept