Din 13 septembrie, Crime + Investigation transmite în premieră „60 de zile în lumea narcoticelor”

Crime + Investigation® transmite în premieră și exclusivitate, din 13 septembrie, de la ora 22:00, miniseria „60 de zile in lumea narcoticelor”. Producția prezintă experiența a șase voluntari care pornesc sub acoperire pe urmele traficanților de droguri care operează pentru una dintre cele mai mari rețele de trafic de substanțe ilegale din zonele Kentucky și Indiana. Misiunea lor este să descopere modul și tehnicile prin care cartelurile de droguri s-au infiltrat în inima Americii.

Pe parcursul celor opt episoade, telespectatorii pot urmări cum voluntarii petrec 60 de zile în închisoare, deghizați în deținuți, pentru a înțelege mai bine structura și modul în care funcționează cartelul. Echipele de voluntari sunt formate din persoane care provin din domenii diferite, însă cu toții au aceeași misiune, aceea de a depista și dezvălui numele traficanților de droguri. Fiecare membru abordează situația din unghiuri diferite și explorează diverse piste în căutarea indiciilor și răspunsurilor care ar putea rezolva criza prin care trec comunitățile în care operează cartelurile de droguri.

Ancheta se extinde și dincolo de zidurile închisorii, pe străzile din Clark County și Bullitt, Kentucky. O echipă se infiltrează printre localnici, încercând să identifice zonele cheie, dealerii și locurile de unde provin drogurile.

Despre Crime+ Investigation

Crime + Investigation® dezvăluie lumea complexă și fascinantă a crimelor, purtând telespectatorii într-o călătorie în căutarea adevărului, dreptății şi a unei mai bune înțelegeri a comportamentului unui ucigaş. Fiecare călătorie este personală şi emoţională, fiind completată de poveştile anchetatorilor, experţilor şi a victimelor și apropiaților acestora. Crime + Investigațion® găzduiește unele dintre cele mai îndrăgite seriale, precum Crime Care Au Șocat Marea Britanie și Arhivele Crimei. CI este disponibil la nivel international în peste 50 de milioane de locații și difuzat în 18 limbi.

Despre A+E Networks®

A+E Networks® UK este un joint venture între A+E Networks® şi Sky. Portofoliul său include televiziuni factuale și de divertisment de înaltă calitate, precum  HISTORY®, Lifetime®, Crime + Investigation®, H2® și noua televiziune free-to-air BLAZE™. A+E Networks® UK a fost lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 18 televiziuni transmise în 56 de milioane de locuinţe din 102 de ţări, din Regatul Unit, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa şi Orientul Mijlociu. Compania deține birouri în Londra, Varșovia, Copenhaga, Amsterdam și Johannesburg.