Într-o perioada plină de încercări mai ales pentru sistemul medical din România, susținerea medicilor în activitatea lor de zi cu zi este esențială. Este motivul pentru care DONA se implică activ în renovarea policlinicii din Câmpulung Muscel și oferă suma de 400.000 de lei pentru a reabilita integral parterul ambulatoriului de specialitate al Spitalului din Câmpulung.

În cel mai scurt tip, grație infuziei de capital primite din partea lanțului de farmacii DONA, Câmpulung va avea o policlinică la standarde moderne, care va oferi șansa la servicii medicale de calitate superioară pentru locuitorii din zonă.

Investiția venită din partea DONA este cu atât mai necesară cu cât această arie a spitalului nu a mai fost renovată din anii ‘70. Astfel, fondurile vor fi folosite la modernizarea spațiului pentru ca actele medicale să se poată desfășura, în condiții civilizate, conform standardelor Europene.

„Deviza noastră este „Da. DONA”. Așa că am spus „da” imediat apelului venit din partea Primăriei din Câmpulung și ne-am implicat activ în renovarea policlinicii Spitalului Municipal. Pandemia ne-a arătat că serviciile medicale sunt esențiale  pentru a ne asigura tuturor o viață mai bună. Misiunea noastră este să ne ajutăm pacienții să aibă un trai sănătos și armonios, așa că ne bucurăm să putem contribui la creșterea calității serviciilor medicale de care vor beneficia foarte multe persoane.“, declară Mihaela Ungureanu, CEO Dona.

Primăria din Câmpulung Muscel salută inițiativa Dona și dorește ca acest gest să fie un exemplu de implicare pentru toți.

 “DONA a DONAt și tare m-am bucurat! Ceea ce face Dona acum spune multe despre oamenii care au construit acest brand: implicare, păsare, empatie, iubire de semeni. Datorită DONA câmpulungenii vor putea beneficia de servicii medicale europene într-un spațiu curat și modern. DONA va reabilita integral parterul și va construi un lift esențial pentru pacienții cu probleme locomotorii care în prezent sunt cărați pe brațe la cabinetul de radiologie de la etaj. Mulțumim, DONA!” Elena Lasconi, Primar Câmpulung Muscel.

În acest moment, Policlinica din Câmpulung  Muscel deservește peste 120 de mii de persoane din oraș, dar și împrejurimi. În această unitate medicală lucrează 23 de medici care oferă servicii medicale pe specialitățile: psihiatrie, medicină internă, chirurgie plastică, ortopedie, oftalmologie, pediatrie, fiziokinetoterapie, diabetologie, ginecologie, dermatologie.

Finanțarea oferită de DONA permite începerea lucrărilor de renovare efectivă a spatiului și construcția liftului pentru transportul pacienților, atât de necesare pentru furnizarea în policlinică a unui act medical modern.

Despre Farmacia Dona

Rețeaua de Farmacii DONA este deținută de S.C. SIEPCOFAR S.A., o companie cu capital 100% românesc. Farmaciile DONA sunt printre cele mai apreciate din România, cu o tradiție de peste 27 de ani și o distribuție echilibrată, la nivel național. Investițiile continue în cursuri de formare și specializare pentru angajați, punerea la dispoziția pacienților a unui portofoliu variat (format atât din medicamente, cât și din produse parafarmaceutice, cosmetice și dermatocosmetice), ofertele comerciale competitive și campaniile de educare, informare și prevenție, precum și oferirea tuturor informațiilor necesare administrării optime și sigure a medicamentelor, ne recomandă ca pe un partener de încredere și pe termen lung. În Farmaciile DONA pacienții vor fi întâmpinați întotdeauna cu atenție, grijă, dar mai ales cu respect.