Platforma DreptulLaBanking lansează, la data de 25 iulie 2020, primul show online din România de educație financiară, “La Taclale și Parale”. Show-ul este conceput sub forma unui concurs de cunoștințe generale pe teme financiare, iar gazda emisiunii este CABRAL. În primul sezon vor fi cinci emisiuni, difuzate săptămânal pe Facebook pe pagina @DreptulLaBanking și pe www.dreptullabanking.ro, sâmbăta, de la ora 11.00, în perioada 25 iulie  – 22 august 2020.

La fiecare emisiune, Cabral va avea și un invitat special alături de care va dezbate subiecte relevante și utile din piața financiar-bancară. La fiecare emisiune se acordă un premiu, câștigătorul urmând să primească un voucher eMAG, în valoare de 500 lei. Participanții sunt invitați să se înscrie în perioada campaniei pe platforma www.dreptullabanking.ro la concursul „La Taclale și Parale”, completând în mod corespunzător secțiunea aferentă cu datele lor de contact. În fiecare săptămână se va face o extragere electronică pentru concursul din săptămâna respectivă și vor fi anunțați câte 10 participanți pe ediție.

Cei 10 participanți vor intra în emisiune prin intermediul Zoom și vor răspunde la întrebări de educație financiară cu ajutorul telefonului, printr-un chestionar pe platforma Kahoot! Câștigătorul este identificat automat de platforma Kahoot! în funcție de rapiditatea și corectitudinea răspunsurilor. La emisiuni sunt așteptați concurenți cu vârsta minimă de 18 ani, persoane care își doresc să capete noțiuni de educație financiară într-un mod interactiv și plăcut.

Emisiunea online își propune să interacționeze cu cât mai multe persoane interesate și astfel, la fiecare ediție, spectatorii online primesc un cod cu ajutorul căruia pot întra în joc pentru a-și măsura cunoștințele financiare. Regulamentul concursului este disponibil, în mod gratuit, oricărui participant pe platforma  www.dreptullabanking.ro.