PopCap Vancouver, unul dintre studio-urile Electronic Arts, a anunțat astăzi că Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville™ Complete Edition va fi disponibil pe consola Nintendo Switch™. Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville Complete Edition aduce personaje noi în Neighborville, regiunea suburbană în care conflictul dintre plante și zombi este în toi, și oferă jucătorilor posibilitatea de a debloca toate personajele și conținutul din edițiile standard pentru PlayStation, Xbox și PC, precum și conținut post-lansare, direct din modurile de joc offline sau online.

În Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville Complete Edition jucătorii pot realiza misiuni amuzante și pot înfrânge personajele negative pentru a colecta medalii și a debloca ținute pentru personaje. În plus, jucătorii vor avea acces la 23 de personaje care pot fi personalizate, o categorie Team Play pentru fiecare facțiune, cât și la toate accesoriile cosmetice lansate vreodată, disponibile gratuit în joc. Jucătorii pot juca offline cu până la trei prieteni sau în modul multiplayer de 8v8 jucători.

„Suntem încântați să aducem pentru prima dată personajele preferate din Plants vs. Zombies™ pe Nintendo Switch, oferind jucătorilor posibilitatea de a juca de oriunde, oricum își doresc. Controlul mișcărilor de pe Switch ne permite să încercăm o nouă abordare în Neighborville și, fie că te joci pe televizor sau în modul portabil, avem posibilitatea de a aduce la viață jocul și personajele sale în moduri care nu erau posibile înainte”, a spus Melvin Teo, Producer PopCap Vancouver.

Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville Complete Edition este primul joc dezvoltat pe motorul grafic Frostbite™ care va fi lansat pe platforma Nintendo Switch.

Pentru a viziona trailerul jocului pentru această platformă, accesați: https://youtu.be/YBYW0p6jGZY

Mai multe informații despre Plants vs. Zombies: Battle For Neighborville Complete Edition sunt disponibile pe: EAPressPortal.com

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale. EA are peste 300 milioane de jucători înregistrați în întreaga lume. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™.

Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. FIFA este proprietatea deținătorilor mărcii și este utilizată cu permisiunea lor.