EA SPORTS FIFA 21 prezintă clasamentul celor mai bine cotați 10 fotbaliști din Liga 1 în FIFA 21. Clasamentul este dominat de CFR Cluj, campioana en-titre din Liga 1 fiind reprezentată de 4 jucători, urmată de Astra Giurgiu, FCSB și Universitatea Craiova – fiecare cu câte 2 fotbaliști în rândul celor mai bine cotați 10 fotbaliști din Liga 1 în FIFA 21.

Clasamentul este:

  1. Constantin Budescu (CAM, Astra Giurgiu): OVR 75
  2. Florinel Coman (LW, FCSB): OVR 74
  3. Dennis Man (RW, FCSB): OVR 73
  4. Dan Nistor (CM, Univ. Craiova): OVR 73
  5. Paulo Vinicius (CB, CFR Cluj): OVR 73
  6. Denis Alibec (ST, Astra Giurgiu): OVR 72
  7. Cristian Bălgrădean (GK, CFR Cluj): OVR 72
  8. Camora (LB, CFR Cluj): OVR 72
  9. Alexandru Cicâldău (CM, Univ. Craiova): OVR 72
  10. Ciprian Deac (RW, CFR Cluj): OVR 72

FIFA 21 este a doua ediție a francizei populare de jocuri video sportive care include toate cluburile din Liga 1, pe fondul parteneriatului dintre EA SPORTS și Liga Profesionistă de Fotbal din România.

Anul acesta, FIFA 21 continuă să ofere o autenticitate de neegalat, cu peste 17.000 de jucători și peste 700 de echipe, dar și peste 90 de stadioane și 30 de ligi care oferă jucătorilor acces exclusiv la cele mai mari competiții din lume.

Pe lângă Liga 1, cele mai cunoscute ligi și cele mai mari competiții din lume sunt și ele incluse în FIFA 21, de la UEFA Champions League până la CONMEBOL Libertadores și multe altele.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul EA SPORTS FIFA 21.

###

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale. EA are peste 300 milioane de jucători înregistrați în întreaga lume. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™.

Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. FIFA este proprietatea deținătorilor mărcii și este utilizată cu permisiunea lor.