Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) anunță că versiunile noii generații EA SPORTS™ Madden NFL 21 și FIFA 21 vor deveni disponibile la nivel global pe 4 decembrie. Oferind cele mai captivante și autentice experiențe, EA SPORTS continuă să își demonstreze forța, prezentând avantajele noului hardware pentru fiecare generație de console, inclusiv timpi de încărcare deosebit de scurți, cea mai realistă și fluidă mișcare a jucătorilor din toate titlurile EA SPORTS, experiențe autentice pe stadioane și noi detalii ale jucătorilor, facilitate de tehnica deferred rendering and lighting. Jocurile de pe PlayStation 5 vor avea, de asemenea, noi capacități de feedback haptic prin intermediul noului controler DualSense.

 EA SPORTS oferă o facilitate excepțională jucătorilor care doresc să joace acum Madden NFL 21 și FIFA 21, bucurându-se în continuare de experiența lor pe noile console. Astfel, jucătorii care cumpără sau care au cumpărat deja Madden NFL 21 sau FIFA 21 pentru Xbox One și/sau PlayStation 4, de acum până la lansarea Madden NFL 22 și FIFA 22, vor primi gratuit* versiunea Xbox Series X|S și/sau PlayStation 5 a jocului pe care l-au achiziționat, atunci când noile jocuri vor fi lansate, în luna decembrie. Jucătorii își pot transfera progresul și conținutul din Ultimate Team™, The Yard și ambele moduri de franciză în Madden NFL 21, precum și progresul și conținutul lor din Ultimate Team și VOLTA FOOTBALL, în FIFA 21. Detalii suplimentare despre Madden NFL 21 și FIFA 21 vor fi dezvăluite în următoarele săptămâni.

„Cu fiecare nouă generație de console, EA SPORTS dizolvă tot mai mult granița dintre virtual și real prin jocurile pe care le dezvoltăm. Versiunile de nouă generație ale Madden NFL 21 și FIFA 21 vor oferi experiențe uimitoare, captivante și autentice, permițându-le jucătorilor să simtă cu adevărat următorul nivel de experiență sportivă”, a declarat Cam Weber, EVP și Group GM la EA SPORTS. „Prin forța fantastică a Xbox Series X|S și PlayStation 5 am reușit să aducem evoluții deschizătoare de drumuri în industrie în ceea ce privește jocurile și conținutul, aducându-ne jucătorii tot mai aproape de sporturile pe care le iubesc.”

*Cei care achiziționează discuri fizice vor trebui să contacteze EA la help.ea.com pentru a obține un cod de upgrade pentru consolele fără disc. Vă rugăm vizitați ea.com/dual-entitlement pentru mai multe informații.

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale. EA are peste 300 milioane de jucători înregistrați în întreaga lume. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™.

Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. FIFA este proprietatea deținătorilor mărcii și este utilizată cu permisiunea lor.