Pentru prima dată în istoria EA SPORTS UFC, prima poziție în clasamentul general din joc este ocupată de o luptătoare, Amanda “Lioness” Nunes. O luptătoare emblematică a artelor marțiale mixte, Nunes și-a câștigat locul în fruntea clasamentului datorită abilităților sale bine conturate și tehnicii excelente de lovire. Alături de Amanda, luptătoarele Valentina Scevchenko și Weili Zhang completează aparițiile feminine din primele 10 poziții ale topului, ocupând locurile 4, respectiv 7.

Scorurile primilor 10 luptători din clasament sunt:

1 Brazilia Amanda Nunes Categoria cocoș feminină 5 STAR
2 USA Jon Jones Categoria semigrea masculină 5 STAR
3 Rusia Khabib Nurmagomedov Categoria semiușoară masculină 5 STAR
4 Kirghizstan Valentina Shevchenko Categoria muscă feminină 5 STAR
5 USA Henry Cejudo Categoria cocoș masculină 4.5 STAR
6 Nigeria Israel Adesanya Categoria mijlocie masculină 4.5 STAR
7 China Weili Zhang Categoria semimuscă feminină 4.5 STAR
8 USA Stipe Miocic Categoria grea masculină 4.5 STAR
9 Canada Georges St-Pierre Categoria semimijlocie masculină 4.5 STAR
10 Nigeria Kamaru Usman Categoria semimijlocie masculină 4.5 STAR

Lista completă a primilor 50 de luptători din EA SPORTS UFC 4 este disponibilă aici: https://www.ea.com/games/ufc/ufc-4/roster

EA SPORTS UFC 4 va fi disponibil în toată lumea începând de vineri, 14 august, pe PlayStation®4 și Xbox One. Jocul este disponibil acum pentru precomandă. Jucătorii care precomandă jocul îi vor primi pe campionii la categoria grea, Tyson Fury și Anthony Joshua, împreună cu pachetele de personalizare Backyard și Kumite, conținând accesorii cosmetice exclusiviste.

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale. EA are peste 300 milioane de jucători înregistrați în întreaga lume. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca The Sims™, Madden NFL, EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™.

Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. UFC, FIFA, Madden și NFL sunt proprietatea deținătorilor acestora și utilizate cu permisiunea lor.

Despre UFC

UFC® este prima organizație de arte marțiale mixte (MMA) din lume, cu peste 318 milioane de fani și 102 milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. Organizația produce peste 40 de evenimente live, anual, în unele dintre cele mai prestigioase arene din întreaga lume, transmise către aproape un miliard de gospodării din mai mult de 175 de țări. Lista de sportivi din UFC prezintă cei mai buni sportivi de MMA din lume care reprezintă peste 65 de țări. Ofertele digitale ale organizației includ UFC FIGHT PASS®, unul dintre liderii serviciilor de streaming internaționale pentru sporturi de luptă. UFC a fost achiziționată în 2016 de compania globală de divertisment, sport și conținut Endeavour, împreună cu investitorii strategici Silver Lake Partners și KKR. UFC are sediul central în Las Vegas, Nevada. Pentru mai multe informații, vizitați UFC.com și urmăriți UFC pe Facebook.com/UFC, Twitter, Snapchat și Instagram: @UFC.