Electronic Arts anunță astăzi că DICE LA, studioul din Los Angeles coordonat de Christian Grass, devine Ripple Effect Studios™. Ripple Effect Studios lucrează în acest moment cu DICE la dezvoltarea Battlefield(™) 2042, studioul urmând să dezvăluie experiență imensă și îndelung anticipată în cadrul EA PLAY, pe 22 iulie.

Studioul se ghidează după principiul ideilor mici care pot deveni inovații majore și pot transforma modul în care industria abordează dezvoltarea de jocuri, serviciile live, viața în studio și interacțiunile comunitare.

„În cadrul Ripple Effect Studios, inovația și calitatea stau la baza fiecărui proiect, întrucât chiar și cea mai mică idee poate schimba lumea. Acesta este atributul definitoriu din spatele noului nume al studioului. Suntem foarte mândri de munca noastră sub deviza DICE LA, iar echipa DICE va fi mereu parte din ADN-ul nostru, însă în ultimii opt ani am dezvoltat propria cultură și propriul mod de lucru. Privim cu bucurie către viitor, către extinderea echipei și creionarea propriei identități.”, a declarat Christian Grass, GM în cadrul Ripple Effect Studios.

Vince Zampella, Fondatorul Respawn Entertainment și General Manager al Grupului a preluat un rol extins de conducere în ianuarie 2020, care include coordonarea activității Ripple Effect Studios. Atât Vince cât și Christian se concentrează pe recrutarea de noi artiști, designeri și ingineri de top, întrucât echipa continuă să lucreze la dezvoltarea Battlefield 2042 și, de asemenea, va începe dezvoltarea unui proiect încă neanunțat public.

„Studioul are un palmares impresionant și își propune să se transforme într-un hotspot pentru jocuri de înaltă de calitate. Iar cu un nou campus uimitor în Los Angeles și cu poziții disponibile remote, acum e momentul ca potențialii candidați să ia în considerare oportunitatea de a ni se alătura.”, menționează Vince Zampella, Fondator Respawn Entertainment.

Christian și Vince vor participa la Spotlight-ul Live din cadrul EA Play: The Future of FPS, despre Apex Legends(™) & Battlefield(™) și vor oferi indicii despre experiența inspirată de jucători pe care studioul o pregătește pentru Battlefield 2042. Spotlight-ul la care se vor alătura și Oskar Gabrielson din cadrul DICE și Chad Grenier din cadrul Respawn va fi live pe 8 iulie, ora 20:00, ora României. Christian va dezvălui proiectele dezvoltate recent de echipa Ripple Effect.

Pentru mai multe detalii, participați la EA PLAY LIVE luna aceasta, pe canalul oficial de Twitch al EA.

Pentru mai multe informații despre Ripple Effect Studios, inclusiv despre rolurile disponibile, vizitați www.rippleeffectstudios.com sau urmăriți Ripple Effect Studios pe Twitter. Pentru mai multe detalii despre Battlefield 2042, vizitați https://www.ea.com/games/battlefield/battlefield-2042, sau urmăriți canelele de YouTube, Twitter și Instagram.