Electronic Arts România, una dintre cele mai mari companii de tehnologie și producătoare de jocuri video din România, își propune extinderea diviziei EA SPORTS din București cu zeci de experți în tehnologie. Rolurile disponibile variază de la programare până la roluri de leadership, artă și design, fiind incluse, printre altele, poziții de C++ Software Engineer, Java Software Engineer, Technical Interface Designer, Development Director, Producer, Game Designer, Technical Artist și UX Designer.

„Suntem mândri să continuăm extinderea studioului EA din București. EA România a devenit unul dintre cele mai mari studiouri EA din lume, iar echipa și operațiunile noastre din București au crescut constant, incorporând acum toată gama de activități specifice dezvoltării de jocuri și tehnologie – creație, execuție, programare, analiză, live management și verificare a calității. Nu lucrăm doar la dezvoltarea unora dintre cele mai mari și mai populare jocuri video din lume, cum ar fi FIFA și Need for Speed, dar avem și echipe dedicate tehnologiei, care coordonează partea de securitate, cloud și, desigur, motorul Frostbite, cel din urmă ajutându-ne să lărgim granițele tehnologice pentru dezvoltatorii de jocuri, permițându-ne să inovăm permanent. Ambiția noastră pe termen lung este să mărim capacitatea studioului și operațiunile EA România, beneficiind de potențialul fantastic al oamenilor din piață. Pe lângă pasiunea noastră comună pentru jocuri și tehnologie, ceea ce face ca echipa EA România să fie atât de unită și atât de performanță sunt chiar lucrurile care ne diferențiază: experiențele noastre, hobby-urile și stilul de viață. Suntem cu toții diferiți însă tocmai acest lucru ne face să fim apropiați, salucrăm împreună indiferent de ceea ce ne propunem să realizăm și să fim dedicați și ambițioși în crearea celor mai bune experiențe interactive din lume”, a declarat Andrei Lăzărescu, Senior Producer EA SPORTS, EA România.

Electronic Arts România este una dintre cele mai mari companii de tehnologie care operează în România și unul dintre cele două studiouri la nivel global unde este dezvoltată franciza FIFA, alături de studioul EA Vancouver din Canada. EA România este prezentă local din 2006, perioadă în care a dezvoltat atât titluri de mare success, precum FIFA, Need for Speed și UFC cât și tehnologii inovatoare precum motorul Frostbite. Echipa multidisciplinară de români care contribuie la dezvoltarea unora dintre cele mai populare jocuri video din lume cuprinde peste 1.500 oameni cu roluri diverse, precum producători, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, artiști grafici, experți UX, analiști QA, technical leads, administartori de sistem și multe altele.

„Ceea ce facem la EA România este mixul perfect între artă și tehnologie. Uneori, chiar nu mai facem diferența între cele două – developerii devin artiști și artiștii se transformă în arhitecți. Suntem o familie foarte mare și diversă, dorim să creștem și, în același timp, să redefinim industria. Ai auzit vreodată de un «broadcasting engineer»? Nu? Asta pentru că nu exista așa ceva înainte. Am realizat că experiențele pe care noi le creăm sunt tot mai apropiate de o transmisie TV. Dezvoltatorii de jocuri sunt o specie aparte, cu expertiză în o mulțime de domenii – online, fizică, Inteligență Artificială, randare, UI, sisteme, audio, servere, și exemplele pot continua. Suntem pionieri și producem inovații cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație, oferim modalități de divertisment pentru milioane de oameni, dezvoltăm soluții pentru probleme la care majoritatea probabil nici nu se gândesc. Și acum ne mărim echipa pentru a reuși să realizăm și mai multe”, a spus Alexandru Chica, Studio Technical Director, EA România.

Lista completă a rolurilor disponibile în cadrul EA România include: Development Director, C++ Software Engineer, Java Software Engineer, Rendering Software Engineer, Technical Interface Designer, Game Designer, Game Producer, Technical Artist, UX Designer, Online Software Engineer și Systems Software Engineer.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.getinthegame.ro și ea.com/careers.

Despre EA Romania

Electronic Arts România este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din România, ce operează pe piața locală din 2006. În această perioadă, EA România a dezvoltat la nivel local titluri best-seller, precum FIFA, Need for Speed, UFC Mobile și NBA Mobile.

Echipa multidisciplinară de români care se află în spatele dezvoltării unora dintre cele mai populare serii de jocuri video din lume e formată din peste 1.500 de oameni din diverse arii de activitate, precum producători, ingineri software, game designers, manageri de proiect, animatori, graficieni, creatori de conținut, UX experts, QA analysts, technical artists, technical leads, security operations specialists, system administrators și mulți alții.

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale. EA are peste 300 milioane de jucători înregistrați în întreaga lume. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca The Sims™, Madden NFL, EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Need for Speed™, Dragon Age™ și Plants vs. Zombies™.

Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.