Sphera Franchise Group își extinde portofoliul de branduri la nivel național și, pe 12 decembrie, inaugurează al 9-lea restaurant Taco Bell, în Brașov. Unitatea se află în centrul comercial Coresi Shopping Resort, fanii fiind așteptați să guste produsele originale, de inspirație mexicană. În plus, odată cu această inaugurare, Taco Bell a creat 30 de locuri de muncă pentru comunitate.

 La final de an, Taco Bell anunță deschiderea primului restaurant din Brașov, acesta fiind cel de-al 6-lea oraș unde brandul inaugurează o nouă unitate. Acesta este amplasat în zona Food Court a centrului comercial Coresi Shopping Resort, situat pe Strada Zaharia Stancu, Nr. 1.

Noul restaurant dispune de o suprafață de aproximativ 120 mp, cu un design menit să le ofere consumatorilor o experiență completă: bucătărie deschisă pentru a vedea cum este pregătită comanda, spații confortabile pentru o masă delicioasă, dar și acces la internet și porturi USB. Printre faimoasele produse Taco Bell care pot fi savurate de clienți se numără Crunchy Taco, Fajita Burrito, Chicken Quesadilla sau Crunchwrap Supreme, pe care le pot găsi în oferte individuale sau în meniuri customizabile. În plus, în ziua inaugurării, primii 100 de fani sunt așteptați cu o serie de surprize care completează experiența Live Más.

„Suntem bucuroși să anunțăm inaugurarea restaurantului Taco Bell cu numărul 9 din România și primul din Brașov. Entuziasmul cu care fanii Taco Bell ne primesc în fiecare oraș și curiozitatea de a încerca produsele noastre, ne motivează să ajungem în cât mai multe regiuni ale țării pentru a-i întâlni pe toți cei care ne așteaptă cu nerăbdare. De aceea, dorim să ne atingem obiectivele care vizează extinderea la nivel național prin deschiderea a cât mai multe restaurante, în perioada următoare”, a declarat Costica Mișaca, Director General Taco Bell România.

 Despre Sphera Franchise Group S.A.

 Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din România şi deţine companiile care operează în sistem de  franciză brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery şi Taco Bell.

Despre Taco Bell Corp. Taco Bell Corp., subsidiară a Yum! Brands Inc. (NYSE: YUM), este cea  mai mare rețea de tip ”quick service restaurant” (QSR) din lume în domeniul produselor de inspirație mexicană. Taco Bell pune la dispoziția clienților săi produse preparate pe comandă, taco și burrito personalizabile și alte specialități cu arome curajoase și ingrediente de calitate, precum și cel mai bun serviciu din domeniu pentru cei peste 40 de milioane de clienți ai brandului la nivel mondial, în fiecare săptămână.

În prezent, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională  vizează 1.000 de locații până în 2022. Compania și francizele sale operează peste 7.000 de restaurante care generează vânzări de peste 9 miliarde de dolari. Obiectivul brand-ului este acela de a deveni o companie cu vânzări globale de 15 miliarde de dolari și cu 9.000 de restaurante la nivel mondial, până în 2022.