Luna aceasta, București Mall – Vitan își pune toate puterile, partenerii și experiențele în joc, pentru ca tu să îți poți impresiona jumătatea.  În luna iubirii,  îndrăgostiții care vor să ofere partenerilor cadoul sau experiența perfectă, vor găsi la București Mall un serviciu special de concierge pentru cadouri, momente dulci oferite de Heidi, caricaturi pentru cupluri, dar și workshop-uri inedite.

13 februarie – workshop gratuit

Pe 13 februarie, ora 19:00, vino alături de jumătatea ta la workshopul „To Valentine or Not To” ca să întâlnești și să discuți cu unul dintre cele mai admirate și invidiate cupluri din blogosfera românească: Cristian Șimonca (Blogu lu’ Otrava) și Diana Enciu (Fabulous Muses). Vei avea ocazia să afli ce înseamnă Valentine’s Day pentru ei, ce îi aseamănă și ce îi deosebește, cum arată luna de miere ideală și alte subiecte savuroase. Participarea la workshop este gratuită, iar înscrierea se face aici: http://bit.ly/To-Valentine-Or-Not-To

Concierge pentru cadouri

Dacă ai nevoie de puțină inspirație când vine vorba despre cadoul pentru jumătatea ta, nu trebuie să-ți faci griji. Serviciul de concierge București Mall-Vitan este gata să-ți vină în ajutor. Pe 13, 14 și 24 februarie în intervalul 15:00 – 20:00, consilierii noștri speciali în materie de cadouri perfecte îți vor sta la dispoziție pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri. Și, tot în acest interval (13, 14 și 24 februarie, între orele 15:00 – 20:00), specialiștii noștri în împachetarea cadourilor lor se vor asigura că gestul tău va avea impact maxim. Pentru cei mai pretențioși dintre noi, vom avea disponibil și serviciul de livrare la cerere a cadourilor.

Chocolate tasting

Pentru că Valentine’s Day nu este la fel de dulce fără delicioasa ciocolată, te invităm să te bucuri de sesiunile noastre de Chocolate tasting între 14 și 24 februarie, intervalul orar 15.00 – 21.00. Cele mai fine sortimente de ciocolată Heidi îți vor răsfăța pe deplin simțurile.

Caricaturi pentru cupluri

 Ziua Îndrăgostiților este ocazia perfectă de a impresiona pe cineva drag cu un cadou deosebit, iar   de pe 14 și până pe 24 februarie, București Mall-Vitan îți pune la dispoziție caricaturi de cuplu, în fiecare dintre cele 2 zile, între orele 15.00-21.00.

Anul acesta, cadourile pentru persoana iubită vor fi cu siguranță perfecte, cu ajutorul Bcuurești Mall-Vitan.