Biblioteca Metropolitană București (BMB) prin Direcţia Cultură, Învăţământ, Turism a Primăriei Municipiului Bucureşti vă invită marți, 25 octombrie 2022, ora 17:00, la vernisajul expoziției de pictură intitulată „Universul copilăriei”. Evenimentul se va desfășura la Sediul Central Mihail Sadoveanu, str. Tache Ionescu, 4.

Expoziția este rezultatul Atelierului de Pictură „Yellow House”, la care au participat copii cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani.

Curatorul expoziției este Arina Bican, artist vizual consacrat, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România, cu numeroase expoziții atât în țară, cât și în străinătate.

Lucrările vor fi expuse în perioada 25 octombrie – 11 noiembrie 2022 și pot fi vizionate conform programului Sediului Central Mihai Sadoveanu.

Biblioteca Metropolitană București este o rețea de biblioteci publice, aflată sub patronajul Primăriei Municipiului București, care facilitează accesul la informare și lectură, prin serviciul gratuit de împrumut la domiciliu. Prin complexitatea ofertei culturale pe care o pune la dispoziția publicului în filialele sale răspândite în toate sectoarele Bucureștiului, BMB contribuie activ la îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.