Codemasters® și Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) pregătesc lansarea F1® 2021, jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 FIA, dezvăluind un trailer dedicat (https://www.youtube.com/watch?v=0BLdf0gj3RY). Începând cu 13 iulie, jucătorii își pot adjudeca locul în Marele Circ și se pot bucura de prestigioasa experiență F1®, în compania echipelor, piloților și circuitelor din Campionatul Mondial de Formula 1 2021 FIA. F1® 2021 își face debutul pe consolele next-gen și introduce un nou mod narativ, un mod Career extins cu funcție 2-player și trei noi circuite, Portimão, Imola, și Jeddah, disponibile gratuit pentru toți jucătorii, sub formă de conținut accesibil post-lansare.

În noul mod narativ Braking Point piloții avansează de la Formula 2™ în lumea fascinantă a    Formula 1®. Modul Career extins recent introduce opțiunea 2-player, permițându-le jucătorilor să se alieze sau să concureze în echipe adverse, în sesiuni sincronizate de curse. De asemenea, modul Career introduce și Real-Season Start, permițându-le jucătorilor să aleagă orice cursă din calendarul competițional, chiar dacă respectiva cursă a avut deja loc, având totodată acces la clasamentul actualizat al piloților și constructorilor din acel moment.

Formula 1®, Codemasters, și EA SPORTS au dezvăluit și lista completă F1® 2021 My Team, cuprinzând coeficienții piloților. Lista va fi actualizată constant în decursul sezonului pentru a reflecta performanțele de pe circuit. Analizând diferite seturi de date, piloții sunt evaluați în baza a patru factori: experiență, îndemânare, vigilență și viteză, rezultând un coeficient general.

În Modul My Team, jucătorii își pot crea propria echipă și alege un coechipier din oferta curentă F2™ si F1® , și să concureze pentru cea de a 11-a echipă la linia de start. Aceștia vor trebui să dezvolte reputația echipei pe parcursul a mai multor sezoane pentru a atrage cei mai buni piloți în echipa lor.

Septuplul campion Mondial Lewis Hamilton și liderul clasamentului în acest moment, Max Verstappen, conduc lista piloților, fiecare având un coeficient de 95. Având în vedere că mai urmează multe curse, probabil vor urma numeroase schimbări, corelate cu modul în care va decurge sezonul competițional.

Începând cu 13 iulie, jucătorii vor putea beneficia de early access cu trei zile înainte de lansare cu ediția digitală Deluxe, care include șapte piloți emblematici F1® în modul My Team, conținut personalizabil exclusiv, 18.000 de PitCoins și pachetul de conținut suplimentar Braking Point.

Pentru mai multe informații despre F1® 2021 și coeficienții piloților, puteți vizita pagina Formula 1 și canalele Instagram, Twitter, YouTube și Facebook, precum și EAPressPortal.com