Pentru adaugarea/publicarea unui Articol / Anunt in WebSite-ul Advertising4U.ro Utilizatorul trebuie sa se inregistreze in site cu Cont de Publisher.

Inregistrarea unui Utilizator in WebSite-ul Advertising4U.ro ca Publisher se face prin completarea si trimiterea unui Formular de Inregistrare Cont de Publisher. Dupa ce datele dumneavoastra din Formularul de Inregistrare sunt verificate, evaluate si validate de catre Editorul Advertising4U.ro, Utilizatorul primeste un cont in site si poate adauga/publica Articole / Anunturi Gratuite si/sau Promovate.

Trimiterea unui Articol / Anunt spre publicare se face completand unul dintre formularele disponibile in WebSite-ul Advertising4U.ro pentru adaugarea de Articole / Anunturi sau prin trimiterea unui email, de pe adresa Contului de Publisher, cu Articolul / Anuntul in format .docx/.doc si a imaginilor in format .jpeg/.jpg la adresa de contact a WebSite-ului Advertising4U.ro.

Prin trimiterea Articolului / Anuntului spre publicare catre Advertising4U.ro declarati ca sunteti de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile WebSite-ului Advertising4U.ro, fiind pe deplin de acord ca, in caz de nerespectare a acestora, sa fiti trasi la raspundere conform prevederilor acestora.

Articolele / Anunturile vor fi publicate in site in cel mai scurt timp, dupa validarea lor de catre Editorul Advertising4U.ro.

In cazul trimiterii spre publicare a Articolelor / Anunturilor prin intermediul unui formular din WebSite-ul Advertising4U.ro, dupa aprobarea Articolelor / Anunturilor, toate datele introduse de dumneavoastra si marcate cu *PUBLIC in formular, inclusiv adresele de email si numerele de telefon, devin publice si sunt afisate pe site.

In cazul trimiterii spre publicare a Articolelor / Anunturilor prin intermediul email-ului, dupa aprobarea Articolelor / Anunturilor, toate datele introduse de dumneavoastra in cadrul documentului word atasat, inclusiv adresele de email si numerele de telefon, precum si imaginile aferente/atasate devin publice si sunt afisate pe site.

Valabilitatea Articolelor / Anunturilor (perioada in care acestea se regasesc in arhiva WebSite-ului Advertising4U.ro) este de maxim 5 ani de la data publicarii lor, cu o perioada de minim 3 luni garantata.

Stergerea Articolelor / Anunturilor din WebSite-ul Advertising4U.ro poate fi ceruta oricand dupa publicarea lor, fara a invoca vreun motiv anume. Articolele / Anunturile publicate vor fi sterse in cel mai scurt timp posibil dupa primirea cererii. Stergerea Articolului / Anuntului publicat poate fi ceruta doar folosind Contul de Publisher care l-a trimis spre publicare.

*Vezi mai multe informatii in pagina Termeni si Conditii.