Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a devenit, începând cu luna decembrie 2018, partener eMAG, prin listarea ofertei de produse cosmetice în platforma eMAG Marketplace. Parteneriatul se înscrie în demersurile companiei clujene de dezvoltare, extindere și creștere a vizibilității și accesibilității online pentru produsele Farmec.

Astfel, din decembrie 2018, prin platforma eMAG Marketplace, consumatorii beneficiază de noi game extinse și variate de produse premium, precum Gerovital Beauty, Gerovital Luxury, Gerovital Premium Care şi Gerovital Derma+.

„Farmec este una dintre companiile cu cel mai complex şi valoros portofoliu multibrand, iar prin parteneriatul cu eMAG ne propunem să le facilităm consumatorilor noștri accesul la produsele lor preferate. Suntem încântați de această nouă colaborare, pe care intenționăm să o dezvoltăm. În 2019, urmează listarea produselor Farmec şi Gerovital în Marketplace-urile eMAG Bulgaria și Polonia. Ne dorim să accesăm noi piețe de desfacere, deoarece sectorul pe care îl reprezentăm este foarte concurențial, dar aflat în plină ascensiune. Deținem unul dintre cele mai puternice și solide portofolii multibrand, susținut de tradiția și performanța tuturor brandurilor, iar disponibilitatea produselor prin platforma eMAG reprezintă un pas înainte în dezvoltarea brandului”, a declarat Codrean Pop, Director Vânzări Farmec.

„Salutăm venirea Farmec, un brand românesc cu tradiție, pe eMAG Marketplace și sperăm ca acest lucru să stimuleze și alți antreprenori locali să vină pe platformă, contribuind astfel la dezvoltarea antreprenoriatului în România. eMAG Marketplace susține peste 14.500 de companii, oferindu-le acces la o piață de peste 500.000 de vizitatori unici, în fiecare zi”, a declarat Florin Filote, director eMAG Marketplace.

Produsele Farmec vor beneficia de prețuri avantajoase, servicii impecabile de livrare și de transport gratuit pentru comenzile care depășesc pragul minim de 159 de lei. De asemenea, promoțiile cu reduceri de preț active disponibile până acum doar pe platforma online www.farmec.ro, precum campaniile săptămânale cu 9 produse la reducere, vor fi disponibile și pe platforma eMAG.

Despre Farmec S.A. Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc – rămâne un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În ianuarie 2019, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara şi 18 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București (5 magazine), Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea şi Râmnicu Vâlcea.

Despre eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România și a devenit un lider cu prezență în Bulgaria, Ungaria și Polonia. De 17 ani, eMAG investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani. Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum 30 de zile drept de retur, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, Service Pick Up and Return, finanțare în rate prin eCredit, aplicația de mobil și „Plata cu un click”, serviciul de comandă instant.