EA SPORTS FIFA dezvăluie că jucătorii din întreaga lume vor putea avea acces la noi celebrități și la vestimentații noi în modul de joc FIFA 21 VOLTA FOOTBALL, incluzând noi opțiuni de personaje din lumile convergente fotbalului, muzicii și modei.

Astfel, personaje precum Mbappé, vedeta de pe coperta FIFA 21 și liderul unei noi generații de fotbaliști, sau Diplo, artist, producător și DJ premiat internațional, și până la Anthony Joshua, boxer medaliat cu aur olimpic și de două ori campion mondial la categoria grea, vor fi accesibile ca avatar-uri pentru jucătorii VOLTA FOOTBALL.

Cei pasionați se pot aștepta, de asemenea, să vadă fotbaliști de talie mondială precum Kaka, Eric Cantona și Trent Alexander-Arnold, dar și personaje și mai sonore, care vor fi anunțate în curând, crescând numărul celebrităților disponibile în echipele VOLTA.

În FIFA 21, VOLTA FOOTBALL va etala noi vestimentații, realizate de către branduri celebre ca Adidas și Nike, precum și o colecție unică VOLTA FOOTBALL propusă de Héctor Bellerín (jucătorul echipei Arsenal F.C.), care a ocupat un rol de director creativ pentru a concepe linia vestimentară inspirată din rădăcinile sale, conectate profund cu scena de skate din Barcelona, cât și din stilul de viață vegan pe care îl are în ziua de astăzi.

„Héctor aduce o perspectivă unică, nu doar ca un jucător de top, ci și ca o voce a conștiinței sociale, la intersecția dintre fotbal și modă”, spune David Jackson, Vicepreședinte Brand, EA SPORTS FIFA. „Suntem încântați să împărtășim viziunea sa pentru o colecție care reduce distanța dintre cele două domenii, o viziune influențată de familia sa și de relațiile sale din lumea modei. Scopul a fost să-i aducem stilul, personalitatea și vocea mai aproape de brandul nostru într-un mod care să îi implice și pe jucători, iar prima sa lansare inspirată de scena skate din Barcelona face exact acest lucru. Jucătorii FIFA vor vedea cu siguranță mai multe dintre creațiile lui Héctor în jocul de anul acesta.”

În același mod în care cultura fotbalului de astăzi se extinde în afara arenei, noi lansări în joc și adăugiri la VOLTA Vanity vor continua să facă legătura dintre fotbalul adevărat și cultura autentică, stilul și creativitatea din small-sided games. Vedeți trailerul aici: LINK CĂTRE VIDEO / IMAGINI

Pentru mai multe informații despre VOLTA FOOTBALL în FIFA 21, inclusiv VOLTA SQUADS, Groundbreakers, noi moduri de joc, personalizare și multe altele, puteți vizita pagina EA GAMES VOLTA.

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale. EA are peste 300 milioane de jucători înregistrați în întreaga lume. EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™ și Plants vs. Zombies™.

Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Battlefield, Apex Legends, The Sims, Need for Speed, Titanfall și Plants vs. Zombies sunt mărci Electronic Arts Inc. FIFA este proprietatea deținătorilor mărcii și este utilizată cu permisiunea lor.