Solutii moderne, ferestre si usi automate GEZE in noua Primarie din Leonberg, Germania

GEZE, lider în sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, lansează noua generație de sisteme de acționare cu lanț, Slimchain 230 V care permit o ventilare naturală completă. Datorită formei subțiri și elegante, se integrează în orice design al fațadei unei clădiri. În plus, conectarea, instalarea și punerea în funcțiune se realizează cu ușurință.

Noua generație de unități Slimchain, în comparație cu variantele de 24 V, aduce o valoare adăugată, prin următoarele caracteristici:

  • Conectarea 230 V  se realizează direct la unitate (fără surse de alimentare suplimentare);
  • Cablarea ușoară datorită unei alimentări integrate de tensiune;
  • Camuflarea cablului de alimentare a unității, cu ajutorul consolei GEZE;
  • Montajul și setarea parametrilor cu ușurință, datorită accesului facil la servicii.

Soluție perfectă pentru ventilarea naturală a fațadelor

GEZE automatizează o varietate de ferestre utilizate în diferite domenii. Compania reușește să răspundă cerințelor clienților prin completarea unei game largi de utilizări a motorului de acționare cu lanț Slimchain. Noua generație a motoarelor cu lanț GEZE Slimchain 230 V este rezultatul dezvoltării inteligente, asigurând soluția perfectă pentru ventilarea naturală a fațadelor tuturor tipurilor de clădiri.

  • În școli, clădiri de birouri, spitale, săli de sport;
  • În propria locuință.

Varietate de aplicații

Slimchain 230 V poate fi utilizat pentru o varietate de ferestre cu diferite dimensiuni și tipuri de deschidere.

  • Lungimi ale cursei de 200, 300, 500 și 800 mm cu posibilitatea ajustării la valori intermediare;
  • Cursa și viteza de deschidere pot fi setate individual prin software.

Acționare ușoară și service în câteva minute

Sistemul intuitiv de instalare Smart fix permite montajul rapid și ușor al unității, chiar și în situații dificile. Accesul facil la cablul de conectare reduce costurile de mentenanță și de schimbare a cablurilor.

Despre GEZE

Înființată în 1863, compania GEZE GmbH se numără printre cei mai prolifici dezvoltatori şi producători de sisteme de acționare a uşilor și ferestrelor şi de tehnologie de siguranţă.

În prezent, grupul deține 32 de subsidiare la nivel mondial și peste 3.000 de angajați. În România, GEZE este prezentă din 2004, funcționând ca subsidiară independentă din anul 2010, cu o cifră de afaceri de peste 4 milioane de euro. GEZE oferă o gamă largă de produse formată din sisteme de uşi automate – batante, glisante și rotative, amortizoare, construcţii din sticlă, instalaţii de evacuare a fumului şi a căldurii (RWA), sisteme de siguranță, precum și sis-teme de ferestre și de ventilare.

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul GEZE România: www.geze.ro