Golin a devenit agenția de comunicare a PeliPartners, casă de avocatură care oferă servicii integrate de consultanță pe diverse arii de practică – Corporate M&A, Finanțe și Bănci, Real Estate, Competiție și Drept Comercial, Soluționarea Litigiilor.

PeliPartners aduce laolaltă avocați cu peste 20 de ani experiență, ce fac parte din generația care a construit piața de consultanță în domeniul afacerilor în România, prin aplicarea standardelor internaționale în plan local.

„Suntem încântați să începem această colaborare cu echipa Golin. Am văzut în Golin un partener de încredere, care ne poate susține în atingerea obiectivelor. Suntem convinși că împreună vom reuși să ajungem și mai aproape de partenerii noștri și de piața de business din România. PeliPartners se află într-un moment de consolidare; am încheiat un an dificil, pandemic, cu o serie importantă de tranzacții încheiate în domeniile energie, corporate M&A, banking, real estate și ne uităm la viitor cu un focus constructiv și optimism”, a declarat Francisc Peli, Managing Partner PeliPartners.

„Este o reală plăcere să lucrăm alături de PeliPartners și să ne aducem aportul la promovarea practicilor de succes ale unei case de avocatură cu o experiență bogată pe plan local. Ne bucură să vedem că există profesioniști dedicați dezvoltării pieței locale și alinierii sale la standardele internaționale din domeniu. Suntem convinși că împreună vom reuși să atingem obiectivele propuse și să aducem PeliPartners cât mai aproape de mediul de business și de parteneri”, a declarat Roxana Dibă, Managing Director, Golin România.

Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. De la 1 iulie, casa de avocatură s-a relocat într-un nou sediu, la etajul 13 al clădirii Charles de Gaulle Plaza.

Echipa Golin pentru PeliPartners este formată din Cristina Butunoi (Deputy Managing Director) și Maria Bîrnaure (Senior Media Associate).

Despre Golin România

Golin România este afiliată la una dintre cele mai valoroase rețele internaționale de PR, Golin Worldwide, agenție de Relații Publice care își aliniază eforturile de creație și data cu business-ul clienților pentru a livra rezultate cu impact. Împreună ajungem la cele mai valoroase insight-uri și colaborăm într-un mediu incluziv, creăm cu mult curaj și orientați către rezultate. Cei 1700 de angajați Golin la nivel global operează în peste 50 de birouri din întreaga lume, ceea ce ne permite să venim cu soluții complete pentru piețe multiple și pentru programe de comunicare regionale sau globale. Golin a fost numită Global Agency of the Year în cadrul PR Week 2021, 2020 și 2019, Agenția Anului din regiunea Americii de Nord în cadrul PRovoke Media 2021 și prima agenție de PR care a obținut Gold și Silver pentru creativitate, în cadrul Festivalului Cannes Lions din 2019.

În România, Golin face parte din unul dintre cele mai importante grupuri de comunicare, Lowe Group, alături de MullenLowe (advertising), Initiative (media) și Medic One (comunicare în domeniul medical şi farmaceutic).

Pentru mai multe informații vizitați http://golin.ro sau pagina de Facebook Golin Romania.

Despre PeliParterners

Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar și drept societar. Mai multe detalii despre PeliPartners se pot găsi pe www.pelipartners.com.