Grundig, liderul european al pieței de produse electronice și electrocasnice pentru casă, anunță încheierea unui parteneriat cu designerul Andreea Mureșan și susține astfel cel mai recent hub de design din România. Andreea Mureșan Studio în Covaci 8, situat în centrul capitalei, este un spațiu unic, ce va deservi industria creativă din România, de la arhitecți la designeri și artiști.

Cu o suprafață de peste 150 metri pătrați și situat într-o clădire istorică, Andreea Mureșan Studio în Covaci 8 va fi spațiul ce va găzdui periodic design de obiect și artă, de la mobilier la pictură, grafică, bijuterie.

Împreună cu Grundig România, a fost dezvoltat conceptul de bucătărie ca inimă a oricărui spațiu privat, care, în cazul Andreea Mureșan Studio stimulează interacțiunea, comunicarea și creativitatea.

„Pentru început, Covaci 8 este un spațiu al istoriei – clădirea care găzduiește studioul de design a fost construită în ultimele decade ale secolului al nouăsprezecelea. În același timp, este și un spațiu al prezentului zgomotos, convivial și gurmand care a invadat Centrul Vechi. Aici, între restaurante și puburi, este încă loc pentru negoț, pentru artizani, pentru creație, dar mai ales pentru design. Iar eu cred că Andreea Mureșan Studio în Covaci 8 poate avea câte puțin din toate acestea. În cei mai bine de 150 de metri pătrați – amenajați ca loc de expunere pentru branduri de mobilier, accesorii, finisaje, echipamente electrocasnice, dar și pentru designeri de obiect, artiști plastici sau artizani – vom lucra, ne vom întâlni partenerii și clienții, ne vom juca cu idei, culori, texturi și tehnologii. Și nu doar noi, ci și prietenii noștri, designeri, arhitecți, pasionați de design interior. Mai mult, este un loc de întâlnire pentru produsele românești home&deco, fiind realizat în parteneriat cu un brand de mobilier de la noi, Quadra, și având alături și alți producători”, a declarat Andreea Mureșan.

Andreea Mureșan Studio în Covaci 8 este locul unde vor veni, în cadrul cursurilor de design interior de la DallesGo sau după absolvire, designerii tineri, aflați la primele lor proiecte reale, care vor să descopere materiale și obiecte noi, să aibă acces la paletare, mostre și cataloage și să își creeze conceptele.

„Ne bucurăm că am reușit să dezvoltăm împreună cu Andreea Mureșan acest proiect, mai ales că Grundig este un brand ce are în centru simbioza între frumos și funcțional, fără niciun fel de compromisuri când vine vorba de sustenabilitate. Susținem tinerii arhitecți, designeri sau artiști și suntem siguri că studioul va reprezenta un real ajutor pentru cei care au nevoie de un spațiu pentru a descoperi noile tendințe și pentru a crea concepte fresh și sustenabile”, a declarat Gabriel-Adrian Eremia, Marketing Manager.

 „Lunar, peste 500 de persoane vor avea posibilitatea să fie parte a celui mai recent hub de design din România și să interacționeze cu produsele noastre. În plus, pentru noi, Andreea Mureșan Studio este și spațiul perfect pentru lansarea de noi produse, pentru întâlnirile cu utilizatori și parteneri, dar și o reconfirmare a faptului că pentru Grundig, excelența în design și calitatea premium reprezintă preocupări constante”, a completat Alexandra Pascu, Brand Manager Beko & Grundig.

Inaugurat în luna decembrie, studioul va reuni numeroși producători premium locali și internaționali din industria designului de interior, ce vor pune la dispoziția consumatorilor soluții personalizate și adaptate nevoilor acestora.

Echipa de proiect:

  • Gabriel-Adrian Eremia, Marketing Manager
  • Alexandra Pascu, Brand Manager Beko & Grundig
  • Bianca Alexandra Lucaciu, Grundig Marketing Specialist
  • Bianca Andreea Tat, Digital Marketing Specialist
  • Adrian Ionut Pasita, Social Media Specialist
  • Alina Gabriela Matei, Digital Content Specialist
  • Mihaela Mușat, PR Specialist

Despre Grundig

Grundig face parte din Arçelik A.Ș, principalul producător de electrocasnice din cadrul Koç Group, companie listată în Top 500 Fortune Global. Cu o istorie de peste 70 de ani, timp în care a răspuns nevoilor consumatorilor, Grundig este producător global de aparate electrocasnice și electronice și lider european al pieței de produse electronice pentru casă. Brandul Grundig este recunoscut pentru designul modern și elegant al produselor, responsabilitatea față de mediul înconjurător, dar și pentru standardele înalte de calitate. Cu un portofoliu global de peste 500 de produse – de la televizoare OLED, dispozitive audio, produse pentru îngrijirea părului, aspiratoare, până la electrocasnice mari și mici de bucătărie, Grundig oferă soluții pentru fiecare cameră dintr-o casă modernă. Grundig a primit numeroase premii pentru calitatea și designul produselor sale, printre care Product Design, Red Dot Design și Plus X Awards. Mai mult, Grundig se numără printre brandurile apreciate de Stiftung Warentest, cel mai important institut de testare globală din Germania, precum și de Trusted Reviews, organizație independentă de testare din Marea Britanie. Produsele Grundig sunt fabricate preponderent în fabricile din Europa și comercializate în peste 65 de țări din întreaga lume.