Grupul Purcari lansează un apel la solidaritate și anunță donații consistente către mai multe spitale din Republica Moldova și România, pentru a susține lupta împotriva coronavirusului.

Crama Ceptura direcționează 125.000 de RON către spitalul Județean din Ploiești

În România, Crama Ceptura, parte a grupului Purcari, va direcționa 125.000 de RON către spitalul Județean din Ploiești, bani din care se vor achiziționa tehnică edical și echipamente de protecție pentru cadrele medicale pentru a susține lupta grea a acestora împotriva coronavirusului.

500,000 de RON puși la dispoziție de Grupul Purcari în România și Republica Moldova

Contribuția totală a grupului Purcari în cele două țări va fi de 500,000 de RON, din care MDL 1,000,000 (250,000 de RON) din partea fondatorului Grupului, domnul Victor Bostan.

Banii vor fi directionați către un fond adresat exclusiv combaterii epidemiei de COVID-19 în Republica Moldova și România. Proiectele individuale care urmează să fie finanțate din acest fond vizează de la achiziții de ventilatoare pentru plămâni, la suport pentru personalul medical și ajutarea bătrânilor rămași în izolare.

”Profităm de ocazie pentru a apela la reprezentanții business-ului să contribuie în măsura posibilităților la depășirea acestei mari provocări. Nu vom putea construi un business de succes fără să asigurăm sănătatea și prosperitatea societății și comunităților în care trăim. Acum mai mult ca niciodată, este important să demonstrăm solidaritate și să creăm un front comun contra acestei pandemii.” sunt de parere reprezentanții Grupului Purcari.

Despre Crama Ceptura

 De 15 ani de zile, Ceptura Crama Ceptura, parte a Grupului Purcari ne aduce împreună. Înființată în 2005, Crama Ceptura are astăzi o echipă puternică de profesioniști dedicați și o capacitate de producție extinsă, alături de echipament tehnologic sofisticat, de ultimă generație. Totul pentru a valorifica la maxim cele 14 zile în plus de soare pe care natura le oferă. De mai bine de 15 ani, calitățile deosebite ale vinului produs la Crama Ceptura sunt apreciate nu doar de consumatorii din România, dar și de amatorii acestei nobile băuturi de calitate de peste hotare.  Din 2005, din inima podgoriei Dealu Mare, pleacă spre paharele pasionaților de vinuri, cele mai bune soiuri realizate de specialiștii noștri enologi: Fetească Regală, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Merlot, Syrah, Muscat Ottonel, Pinot Noir.