Gumball, motanul albastru, care a luat naștere în imaginația bogată a creatorului Ben Bocquelet, revine într-o nouă serie. În martie, seria „Uimitoarea lume a lui Gumball: Cronicile Gumball” va avea premiera la Cartoon Network. Primul episod va fi difuzat luni, 1 martie! Noile episoade fac parte din maratonul „Uimitoarea lună a lui Gumball”.

 Universul multicolor Gumball

Casa Watterson are un amestec cu adevărat exploziv de personaje! Gumball, motanul agitat, Darwin cu inima mare și superinteligenta Anais alcătuiesc o echipă care nu devine niciodată plictisitoare. Mama ambițioasă a lui Nicole și tatăl cumsecade, Richard, știu ceva despre asta!

Opt noi episoade ale serialului vor fi difuzate la Cartoon Network începând din martie. Elevii Elmore vor participa la un eveniment neobișnuit: alegerea președintelui școlii! Gumball nu poate rata această ocazie și vrea să decoleze. Dar se dovedește că nu o poate face singur și are nevoie de sprijinul rudelor sale. Îl va căuta la Penny, Bobert și Leslie. Când este de acord să lucreze cu Penny, colegii ajung rapid la concluzia că Gumball și prietena sa sunt cu siguranță îndrăgostiți unul de celălalt!

Acestea nu sunt toate aventurile care îi așteaptă pe eroi. În pregătirea alegerilor, Leslie face o descoperire uimitoare: o casetă misterioasă! Când copiii decid să se joace cu ea, se dovedește că are o mulțime de secrete …

Seria premiată a lui Ben Bocquelet

Varietatea tehnicilor de animație face din „Uimitoarea lume a lui Gumball” un desen animat plin de culori, forme și imagini. Creatorii nu își impun nici o limită: profită din plin de efectele computerizate, de desene clasice și chiar de un teatru de păpuși. Fiecare dintre tehnicile amintite permite să reflecte caracterul unic al personajelor și umorul extraordinar al animației.

Ideea unică a lui Bocquelet despre lumea unui motan albastru a fost bine primită atât de fani, cât și de critici. Primul premiu pentru animație a fost primit în urmă cu 10 ani, de la British Academy Children Awards. Apoi a urmat distincția din partea premiilor Annie, desenul animat fiind nominalizat pe parcursul deceniului trecut de mai multe ori. Coloana sonoră, creată de Ben Locket, și-a trecut la rândul său mai multe premii în palmares.

Premiera seriei „Uimitoarea lume a lui Gumball: Cronicile Gumball” va avea loc pe 1 martie la 15:55 pe Cartoon Network. Episoadele vor fi difuzat zilnic la 15:55, ca parte a programului „Uimitoarea lună a lui Gumball”. 

Despre Cartoon Network

Cartoon Network este o divizie WarnerMedia și televiziunea de desene animate numărul 1 la nivel mondial, oferind cel mai bun conținut original pentru copii și familii, cu seriale precum Ben 10, Craig și dumbrava, Steven Univers, Uimitoarea lume a lui Gumball, Fetițele Powerpuff sau Aventurile fraților urși. Urmărit în 187 de țări, în peste 450 de milioane de case și în 33 de limbi, Cartoon Network inspiră următoarea generație de creatori și inovatori prin implicarea publicului său la granița dintre creativitate și tehnologie. Inițiativele sale sociale premiate, cum ar fi Cartoon Network Clubul Prieteniei, sunt resurse recunoscute și deseori utilizate de copii și adulți care caută ajutor în rezolvarea problemelor de bullying.

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC. WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).