În 2024, HELL Boxing Kings și Roy Jones Jr., de nouă ori campion mondial la box, își vor uni forțele pentru a găsi cei mai buni luptători de box din 10 țări.

În 2024, HELL ENERGY va intra în forță în lumea boxului prin organizarea unei serii unice de turnee internaționale. Cu o prezență în peste 60 de țări, numele companiei de băuturi energizante va fi de-acum asociat cu turneul de box HELL Boxing Kings, care se va desfășura pe tot parcursul anului și va avea premii totale în valoare de peste 1.000.0000 de dolari!

Luptele vor fi difuzate pe canalul de YouTube al HELL Boxing Kings și pe platformele proprii de socializare. Iar sferturile de finale, semifinalele și finalele din seria de turnee vor fi transmise în direct.

„Pregătire, umilință, sârguință: acum este timpul tău!”

În cadrul competiției internaționale de box vor fi selectați cei mai buni și mai talentați sportivi din 10 țări, care vor concura în 4 categorii de greutate pentru centurile de campion HELL Boxing Kings.

Câștigătorii din fiecare categorie de greutate vor primi premii în valoare de 100.000 de dolari și oportunitatea de a semna un contract cu HELL ENERGY Promotion.

Nu doar concurenții certificați, ci practic oricine poate concura pentru premiul în bani. Acest turneu deschide, de asemenea, ușa către lumea boxului profesionist pentru luptătorii și sportivii antrenați în arte marțiale, care au abilitățile necesare, dar care, dintr-un motiv sau altul, nu au avut ocazia de a-și dovedi valoarea.

Înscrierile au loc între 01 februarie 2024 și 15 martie 2024, pe pagina www.hellboxingkings.com, pentru cei interesați cu vârsta de peste 18 ani.

În plus, vin și vedete!

Concurenții vedetă vor urca și ei în ring, la trei categorii de greutate, în timpul transmisiunilor în direct. Vedetele delegate din țările participante se vor lupta, de asemenea, pentru premiul cel mare de 100.000 de dolari și pentru gloria titlului de campion HELL Boxing Kings.

„Tu îți stabilești limitele și depinde tot de tine când le depășești!”

În 2024, la turneul internațional de box HELL Boxing Kings se vor putea înscrie participanți din Ungaria, Slovacia, Cehia, Croația, Serbia, Bosnia, România, Grecia, Bulgaria și Azerbaidjan.

Candidații vor fi invitați la meciuri de selecție în țările lor de origine începând cu luna martie. Concurenții din preselecții vor avea meciuri de calificare în luna iunie și vor fi invitați să concureze în semifinalele live din luna noiembrie.

Finala va avea loc în Ungaria, în decembrie 2024. La gala în stil Las Vegas vor participa, de asemenea, invitați din rândul vedetelor și unul dintre cei mai de succes luptători de box din toate timpurile, Roy Jones Jr., de nouă ori campion mondial.

Tu îți definești visele, iar HELL Boxing Kings îți oferă oportunitatea!

Puteți vedea clipul oficial de lansare a seriei HELL Boxing Kings aici:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de Confidentialitate / GDPR.
I Accept