HISTORY analizeaza fenomenul OZN-urilor in noul documentar „Biroul Federal de Investigatii Extraterestre”

Din 1 octombrie, HISTORY® transmite, în fiecare marți, de la ora 21:00, în premieră și exclusivitate, documentarul „Biroul Federal de Investigații extraterestre”. Producția dezvăluie activitățile programului secret al Pentagonului de identificare a amenințărilor aerospațiale, cunoscut sub numele de Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP), bugetat cu milioane de dolari, prin care se investigau obiectele zburătoare neidentificate. În 2017, Luis Elizondo, fost înalt oficial al Pentagonului, ofițer de informații și cel care a condus programul, a confirmat într-un interviu acordat pentru New York Times, existența acestui program secret, iar subiectul a ajuns pe prima pagină a publicației, cunoscând atenția publicului la nivel mondial.

Luis Elizondo povestește de această dată, pentru HISTORY, în noul documentar „Biroul Federal de Investigații extraterestre” cum a condus programul secret al Pentagonului pentru OZN-uri și scoate la iveală o serie de informații despre prezența OZN-urilor printre noi. Acesta face echipă cu vedeta rock Tom DeLonge, co-fondator și președinte al organizației To The Stars Academy of Arts & Science și Chris Mellon, fost adjunct al secretarului Apărării pentru Informații în Pentagon, și împreună pornesc o serie de investigații fascinante, care îi vor determina pe cei care privesc documentarul să-și pună întrebări și să caute răspunsuri cu privire la prezența extratereștrilor printre noi.

Pe parcursul celor șase episoade, telespectatorii pot urmări, pe lângă declarațiile lui Elizondo, interviuri cu martori oculari și foști miniști, dar și noi dovezi și înregistrări care pun în evidență ceea ce știe guvernul american despre fenomenul OZN-urilor.

Trailer-ul noului serial este disponibil pe canalul de YouTube HISTORY România.

Despre HISTORY®

Televiziunea HISTORY®, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial HISTORY România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.