HISTORY® transmite în exclusivitate, din 21 februarie, noul serial „Cele mai ciudate teste cu arme”, în fiecare miercuri, de la ora 23:00. Producția îi prezintă pe Rocco și Eli, noii proprietari ai magazinului Banditos Armory din orașul Ogden din Utah, care au împreună peste douăzeci de ani de experiență în armată și poliție. Aceștia vor să-și îmbine expertiza și pasiunea pentru acest domeniu și să realizeze cel mai bun magazin pentru toate lucrurile militare.

De la fixarea și testarea unui tanc rusesc din Războiul Rece (unul din puținele existente în America), până la a rezolva misterul unei invenții neidentificate japoneze din Al Doilea Război Mondial, pe care trupele aliate n-o pot identifica, sunt puține lucruri pe care echipa de la Banditos să nu le poată investiga, restaura, construi și testa în ceea ce privește cele mai inovatoare și iconice mașinării din istoria militară. Nicio provocare sau o întrebare nu este prea mare pentru Rocco și Eli – fie că lucrează cu istorici și veterani militari, ceea ce duce la primirea unei serii de întrebări din partea clienților și căutarea de răspunsuri la propriile întrebări.

Vincent Rocco Vargas este un fost comandant de armată, care a lucrat anterior la poliția de frontieră. Cel mai bun prieten al său, Eli Cuevas, a fost un Marksman în armată timp de câțiva ani, fiind decorat cu o decorațiune Purple Heart la cea de-a doua sa misiune în Irak. Împreună, aceștia au participat la mai multe misiune atât în ​​Irak, cât și în Afganistan. Astăzi, Rocco este foarte implicat în organizațiile de ajutorare a veteranilor, fiind inclus pe platforma de istorie digitală ca parte a Zilei Veteranilor.

Despre HISTORY®

Televiziunea HISTORY®, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial HISTORY România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.