Marți, 20 septembrie 2022, are loc cea de-a 16 ediție I Love Failure Talks, un eveniment care aduce în prim plan importanța eșecului în drumul spre succes, cu scopul de a reduce frica de eșec și a transforma acest subiect, dintr-unul tabu, într-un lucru normal și inevitabil pentru progres.

“Concentrează-te pe o viziune, setează-ți un obiectiv ambițios și nu te teme de eșecuri. Teama de eșec afectează pe toată lumea și, de multe ori, îi oprește pe oameni din procesul de creștere. Noi am decis să luăm atitudine și să încercăm să reducem frica de eșec. Într-o serie de evenimente și conferințe unice, oameni de succes, cu povești de viață interesante, vorbesc deschis despre eșecurile și realizările lor, oameni care au căzut, dar care au avut curajul să se ridice, să încerce din nou și, în final, să reușească”, spune Cătălin Meșter, fondatorul I Love Failure.

Cine sunt speakerii?

În cadrul acestei ediții, speakerii sunt top performeri în antreprenoriat, artiști cu povești incredibile, oameni ai dreptului și performeri de renume mondial în sport.

Macanache – dacă ai ascultat piesa “Ăsta sunt eu” știi cine e; dacă nu, ascult-o acum. Hip-hopper de top în România;

Ana – Maria Udriste – fondator Avocatoo, unul dintre cele mai bune site-uri românești din domeniul juridic;

Florin Neby – campion mondial și european la gimnastică, având 23 de ani de practică, până când, în 2010, a renunțat la sportul de performanță;

Dragoș Anastasiu deținător Eurolines, una din primele firme de transport persoane din România, antreprenor și investitor în serie, fondator Rethink Romania;

Teodora Daiana Păcurar – actriță independentă originară din Sovata, locuitoare a Bucureștiului de 10 ani, care se străduiește să își păstreze candoarea și entuziasmul în lumea nebună din capitală;

Adrian Dragomir – cu o experiența de peste 20 ani în mediul online, este co-founder în mai multe companii, cea mai cunoscută fiind platforma de business intelligence Termene.ro.

Toate poveștile vor fi armonizate de vibe-ul inconfundabil al lui Bogdan Dracea, stand-up comediantul nostru care se asigură că rămânem cu zâmbetul pe buze în fața eșecului.

Evenimentul are loc marți, 20 septembrie,  de la ora 18:30 la Mindspace Pipera (Bld. Dimitrie Pompeiu 4-6, sector 1, Bucharest)

Biletele sunt disponibile pe eventbook.ro la: https://eventbook.ro/other/bilete-i-love-failure-bucuresti-vol16

Despre I Love Failure

I Love Failure este un startup cu misiunea interesantă de a reduce frica de eșec în lume prin evenimente unice, unde speakerii urcă pe scenă și povestesc despre eșecurile lor pentru a-i încuraja pe ceilalți să-și învingă fricile.

Own your story” este crezul pe care îl promovează I Love Failure, întrucât tânăra echipă consideră că inovația pornește cu oamenii care au curajul să riște, să eșueze și să încerce din nou, asumându-și propria poveste.

Misiunea lor este răspândită în prezent în 6 orașe, prin intermediul a peste 230 de povești despre eșec, ascultate de mai bine de 2500 de participanți.