Românii îndrăgostiți de călătorii, în special în locuri exotice, își pot împlini dorințele de sărbători, fără stresul bagajelor, al biletelor de avion și al deplasărilor lungi, la prețuri foarte accesibile. Therme București vine cu o soluție la îndemână: trei tipuri de carduri cadou care înseamnă experiențe unice în cele trei zone ale complexului: Galaxy, The Palm și Elysium. O vacanță tropicală în mijlocul iernii, fără bagaje și bilete de avion, poate fi cadoul memorabil oferit celor dragi de Crăciun.

Cardurile permit accesul la Therme București, precum și achiziționarea produselor și serviciilor oferite în interiorul complexului spa. Cele trei opțiuni de gift card sunt: 100 de lei, pentru cei care preferă să se relaxeze singuri, 200 de lei – ideal pentru cupluri care vor o escapadă într-o destinație exotică, însă aproape de casă, și 400 de lei, cadoul care poate aduce toată familia în jurul palmierului, la Therme.

„Timpul nu poate fi cumpărat, dar poate fi făcut cadou celor dragi. Credem că a dărui de Crăciun nu un obiect, ci o experiență, fie ea pe cont propriu, în cuplu sau în familie este cel mai frumos cadou. Și nu orice fel de experiență, ci o vacanță exotică în miezul iernii, la doi pași de casă, cu foarte multe opțiuni de răsfăț, relaxare și distracție”, declară Andrada Șeitan, Chief Communications Officer al Therme București.

În funcția de zona de relaxare aleasă, Galaxy, The Palm sau Elysium, vizitatorii se pot bucura de o serie de experiențe și facilități de wellbeing unice in Europa. Pot alege între piscinele cu apă termală de interior și de exterior, tratamentele terapeutice în ape minerale sau ritualurile Aufguss cu uleiuri esențiale în saunele tematice Amazon, Hollywood (saună cinema cu proiecție full HD), Provence, Bavaria, Alhambra și Himalaya, și se pot distra pe cel mai spectaculos sistem indoor de tobogane din centrul și sud-estul Europei, de 1,5 km lungime, toate în cea mai mare grădină botanică de interior, cu peste 1500 de palmieri și alte plante exotice.

Restaurantele Therme sunt și ele un prilej de răsfăț, vizitatorii având la dispoziție o multitudine de preparate internaționale, pentru toate gusturile, în cele trei restaurante ale centrului: Greens, Humboldt sau The Mango Tree Creative Thai Cuisine.

Therme București va fi deschis în perioada sărbătorilor de iarnă, cu excepția zilei de 31 decembrie. Programul detaliat poate fi consultat aici: https://therme.ro/ro/anunturi/program-special-de-sarbatori-1/

În această toamnă, Therme București și Christian Tour au lansat oferte speciale și pentru turiștii din afara Bucureștiului care își doresc un city break exotic în unica destinație de acest fel din România. Ofertele pot fi personalizate și cuprind cazare la hoteluri de top din București și acces la Therme. Pachetele turistice pot fi achitate inclusiv cu tichete de vacanță si pot fi achiziționate de pe christiantour.ro.

Despre Therme București

Therme este cel mai mare centru termal de wellness, relaxare și entertainment din Europa, construit greenfield. Situat la doar 10 minute de agitația orașului, Therme își propune să transforme o zi obișnuită din viața clienților săi într-o zi de vacanță. Împărțit în trei zone distincte, Galaxy, The Palm și Elysium, centrul are capacitatea de 4.000 de persoane simultan, la interior, și oferă experiența unei vacanțe complete, indiferent de vârstă sau preferințe. De la lansare, în ianuarie 2016, și până în prezent, Therme București a beneficiat de extinderi succesive și noi investiții. De la extinderea restaurantelor, noi terase, noi servicii, un nou corp Galaxy Relax și până la amenajarea celei mai mari plaje urbane din Europa, Sands of Therme, care se întinde pe 30.000 mp. În ianuarie 2019, Therme a lansat un nou concept de restaurant & lounge, inspirat de viața exploratorului Alexander von Humbold.